Czy u was klapka od baterii otwiera i zamyka się z oporami ??
Czy u was klapka od baterii otwiera i zamyka się z oporami ??
tak,straszny badziew zrobili.
W wersji II jest usterka poprawiona
Bardzo to delikatnie opisałes."Z oporami."To mi sie podoba.Ale Ona to wiesz tak niby chce ,a niby nie chce sie otworzyc.Z poczatku idzie dobrze a jak juz uwierzysz to stawia opór.[Ale spoko>Moja kasjerka jak liczyła sto tysiecy to liczyla do piećdziesieciu, i mówiła.Jak do tej pory sie zgadza, to i dalej musi sie zgadzac.]I wtedy zdecydowanie sciagnij w dół i sie rozłozy.Ja to ćwiczę w czasie seksu.Zawsze działa.[Nigdy sobie nie złamałem.i nie zerkaj na wiek ,dobrze
] Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez janmar ; 24-12-2007 o 00:46
Fakt klapka od 580 EX jest totalnie beznadziejnaNa początku nawet sądziłem, że może jest uszkodzona, ale później się okazało, że to taki celowy zabieg Canona.
Mnie osobiście by szlag trafił jakbym na jakiejś uroczystości w ważnym momencie musiał wymienić akumulatorki (co w 430 EX zajmuje mi 15 sekund), i użerałbym Cię z klapką od 580 EX![]()
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
na początku bałem się baterii wymieniać
teraz wykonuje można powiedzieć że dwie operacje :-)
1. otwarcie wstepne:-)
2.dalsze otwieranie z lekkim przesuwem klapki w dół,
dali ciała i tyle..
Heniek
już jakiś czas mam lampę, ale używam jej sporadycznie, a ostatnio pożyczałem kumplowi i chciałem naładować wczoraj baterie i tak sobie pomyślałem, choler gość urwał klapkę i nic nie powiedział, ale teraz już wiem że kumpel nic nie zawinił ... całe szczęście, pogryźć się z kumplem o klapkę lipa by była .....