Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Wnioski po lekturze

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Arkan... ale zarowno 10-22 jak i 17-85 sa EF-S wiec do 1DMkII to nijak ich nie podepniesz .
    A co do oceny wypowiedzi Yoorka to w pelni zgodze sie z Arkanem - brednie i trollowanie bo nic nie zrozumial ani z naszych dyskusji tu ani z oficjalnych opisow szkeil L na stronach Canona

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Arkan... ale zarowno 10-22 jak i 17-85 sa EF-S wiec do 1DMkII to nijak ich nie podepniesz .
    Vitez, to oczywiste. To był sarkazm w rozszerzający pytanie McKane'a zadane Yooreck'owi, który najwyraźniej uważa, że wszystkie dslr-y Canona mają bagnet EF-S
    Pentax K-5 II, Leica M9

Coś już napisał
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Darujcie sobie uwagi o trollu itp. Owszem EF-S nie pasuje do innych korpusów, co nie zmienia faktu, że najpierw był obiektywy typu L, a dopiero potem korpusy cyfrowe. I nie moją winą jest to, że Canon nie robi specjalnej serii z mocowaniami EF optymalizowanymi do wszystkich korpusów cyfrowych. Widze to oburzenie zawiedzionych uzytkowników L-ek, ale ja nie jestem adrestaem Waszych reklamacji i proszę sie nie wyzywać.

Pzdr

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yooreck
    Darujcie sobie uwagi o trollu itp. Owszem EF-S nie pasuje do innych korpusów, co nie zmienia faktu, że najpierw był obiektywy typu L, a dopiero potem korpusy cyfrowe. I nie moją winą jest to, że Canon nie robi specjalnej serii z mocowaniami EF optymalizowanymi do wszystkich korpusów cyfrowych. Widze to oburzenie zawiedzionych uzytkowników L-ek, ale ja nie jestem adrestaem Waszych reklamacji i proszę sie nie wyzywać.

Pzdr
    Napisałbym, że jesteś trollem, ale nie napiszę bo Vitez mi L-kę podaruje.
    Twoje bezsensowne wypowiedzi można skomentować słowami bohatera filmu "Dzień Świra".
    Zaczynało się to: "Dżizas, k***a, ja pier***ę...

Coś już napisał
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Ok, zatem zamilknę skoro aż tak sie naraziłem.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yooreck
    Ok, zatem zamilknę skoro aż tak sie naraziłem.
    Nie naraziłeś się. Pomyśl zanim coś napiszesz!
    Odpowiedz nam:
    - co mają podpiąć pod body użytkownicy serii 1 Canona? Zostawmy w spokoju cropa 1.6 bo to niby nie jest profi. Dla przypomnienia mówimy o puszkach za cenę 5-8 k$

Więc oczekuję od Ciebie tylko odpowiedzi 1 lub 2. Podaj cyfrę 1 lub 2, żadnych wywodów (nie napiszę trollowania bo ...)

1. Szkła EF
    2. EF-S optymalizowane do aparatów cyfrowych.

Potem obejrzyj sobie preview recenzji 300D u Reichmanna (luminous-lanscape) i zrozum, że mówi: ponieważ 300D posiada metalowy bagnet, można podpinać każde szkło systemu EF i EF-S

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów