Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Kolory jak w NG

Mieszany widok

Bywalec Awatar Ciosna
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kris75 Zobacz posta
    moze przypomne skromny przyklad z naszego podwórka - zdjecie Religi po operacji. Fotograf, pamietam, siedzial w tej klinice i czekal na TO zdjęcie 20 godzin.
    Nie wiem jak to się stało, ale wczoraj mi to zdjęcie wpadło w oko i muszę przyznać, że jest wybitne w swoim przekazie .

Wyczytałem gdzieś kiedyś, że fotografowie z NG przywożą z jednego reportażu około 20tys. fotografii. Nie do końca jest tak, że są to jakieś wszystkie wykwintne zdjęcia. Ktoś kiedyś z NG stwierdził, że dobrze jest jak na rolke filmu trafi się jedno-dwa, naprawdę bardzo dobre ujęcie.
    Ich praca nie należy do prostych a sam M.Nichols z NG (fotograf dzikiej przyrody) stwierdził, że Oni są maniakami i jeśli ktoś chce fotografować tylko dlatego że lubi podróżować to niech sobie lepiej da spokój

Początki nałogu
    Miasto
    Nowy Sacz

Domyślnie

Miałem okazje zobaczyć czysty materiał Klisze i zdjęcia zrzucone tylko na dysk - takie bez obróbki -kilku fotografików których zdjęcia podziwiałem w druku i na wystawach. jak zobaczyłem procent bdb i jak wyglądają po obróbce - przestałem mieć kompleksy - choć nadal ich podziwiam.
    Oko to raz, a warsztat to dwa - praca. praca i praca to trzy - reszta to tylko siła zaparcia żeby zdjęcia ukazały się tam gdzie chcemy - trochę szczęścia, znajomości i pieniędzy nie zawadzi w karierze.

Uprawnienia umieszczania postów