Pokaż wyniki od 1 do 10 z 181

Wątek: Pomocy 300D siadło :(

Mieszany widok

farell
    Guest

Domyślnie

Przy tym co powyżej przeczytałem... serwis na żytniej to mały pikuś.. )

Mam już sprzęt.. wysłali tak jak obiecali w czwartek więc był u mnie w piątek w południe. Zapłaciłem 320zł + wysyłka. Aparat działa i o dziwo nie daje (odpukać) errora 99. Przed naprawą lustra to się dość często zdarzało ale tylko z kitowym szkiełkiem. Mam naklejkę na dolnej ściance i 6 miesięczną gwarancję na lustro.
    ps. lutek: może naprawdę wysmarować paszkwila na tą paniusię??

Początki nałogu Awatar Madroz
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez farell
    Mam już sprzęt.. wysłali tak jak obiecali w czwartek więc był u mnie w piątek
    Fajnie masz. Ja muszę czekać do 05.05.05
    EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
    PLFOTO

Coś już napisał
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

zaskocze was.

Tygodniowo wysylam kilka aparatow d oserwisu Canona i podobnie ze sprzetami sony.
    I w porownani udo HP te serwisy sa boskie doslownie.

Hp nie wymienia sprzetow na nowe ,tylk odaje skladaki uzywane. Po prostu sprzet ma byc sprawny technicznie.
    Gwarancja nie przedluza sie po takie jwymianie, i wymian moze byc nieskonczenie wiele w ciagu roku

Serwis Canona nie jest taki zly, wazne ze robia na miejscu a nie tak jak niektore inne firmy, przyjmuja w warszawie i sla za granice by zrobic aparat

Ceny sa jednak troche wysokie, ale nie jest zle.

Uprawnienia umieszczania postów