Ciekawe kiedy zaczną padać 350-tki. Pewno gdzieś za rok się posypią. I wtedy można będzie napisać to samo analogicznie do 20D co i do 10DZamieszczone przez Vitez
Ciekawe kiedy zaczną padać 350-tki. Pewno gdzieś za rok się posypią. I wtedy można będzie napisać to samo analogicznie do 20D co i do 10DZamieszczone przez Vitez
10tki nie zaczely jeszcze padac na rozne przypadlosci (kolka, przyciski, lustra) nie liczac paru przypadkow zajezdzonych migawek. Ciekawe kiedy zaczna a dopiero po 10tkach kiedy zaczna padac 20tki![]()
Witam wszystkich i życzę aby 2006 był bezusterkowy!!
Poproszę kartę członkowską koleczka..
6 fotek w sylwestra zrobiłem i koniec!!
Całe szczęście że mój czarny diesel jest jeszcze na polskiej gwarancji !!
A coś blizej możesz ?? Co się dokładnie stało??Zamieszczone przez Mixer
Dokładnie to co Madroz'owi-w pierwszym poście, Wstefan, Farell, esenpe itd..
Lustro od AF (zwane tu tylnym) wisi i zasłanie mi matrycę tak, że na fotce mam 3/4 czarnego pola od dołu.
AF wariuje w wizjerze odbicia brak ostrości.. cyrk!!
Ostatnio edytowane przez Mixer ; 02-01-2006 o 02:04
Witaj w klubie.
Szczęście, że masz polską gwarancję.
pozdrawiam w nowym roku.
EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
PLFOTO
Dzięki !
Szczerze wolałbym klub L-ek :P
Najgorsze jest że 6.01.2006 mam wazny spory ślub!! Ale właśnie rozmawiałem i dobry kolega pożyczy mi swojego diesla na ten dzień..
Pozdrawiam i oby nigdy więcej![]()
no ale po naprawie będzie miło klekotał jak nówka.... dotykałeś luster , podnosiłeś je rączkami ?
O ile wiem to 350tki sa wytrzymale? Nie widzialem zadnego info ze komuś padł ?
![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Zamieszczone przez ripek
mam taką nadzieję
350D / 1,5 msc / 3,5 k fotek