Strona 4 z 19 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 181

Wątek: Pomocy 300D siadło :(

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nastepne 300D z tym uszkodzeniem slijcie do mnie - hurtowo im na Żytnią zaniose i zrobie zdjecie min gosci
    Bo to wyglada jakby jakas plaga... seria jakas padla czy tak kiepska zywotnosc?

Początki nałogu Awatar Madroz
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Ale męka, każą mi czekać z wyceną do jutra.
    EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
    PLFOTO

Początki nałogu Awatar Madroz
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Mam wycenę - 320zł. termin naprawy 5.Maj. Uff... dobre i to. Odbije sobie na zleceniu dla Mercedesa
    EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
    PLFOTO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Madroz
    Ale męka, każą mi czekać z wyceną do jutra.
    Wiem co czules! Mnie padl aparat w sobote (ale juz dawno) i to byl najdluzszy weekend w moim zyciu chyba (+poniedzialek na wyslanie) Dobrze ze tylko 320... No bo jak mam Cie pocieszyc?
    Camera Obscura

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mcdenko
    Dobrze ze tylko 320... No bo jak mam Cie pocieszyc?
    Wziac na piwo/pozyczyc wlasny sprzet

farell
    Guest

Domyślnie

Mam wieści-dzwoniłem do canona. Mój aparat doszedł i pan technik już go wycenił choć troszkę inaczej????...dziwne..bo miałem podobne objawy??? Powiedzieli 390zł i sprzęt wyślą w czwartek (wysłałem w poniedziałek). Wspomnę jeszcze o sympatycznych i miłych panach, którzy przyjmowali zlecenie i o NIESYMPATYCZNEJ, NIEMIŁEJ I BEZDUSZNEJ BABIE, z którą miałem zaszczyt rozmawiać o wycenie!!! buuuu!!! Pani sprowadziła mnie na ziemię.. i przypomniała, że przecież mieszkamy w Polsce a tu o klienta się nie dba!!! Na koniec rzuciłem słuchawką... Strzeżcie się tej baby!!

Domyślnie

Przez was zamiast myśleć o kadrze przy naciskaniu spustu mam w głowie "lustro"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez farell
    Mam wieści-dzwoniłem do canona. Mój aparat doszedł i pan technik już go wycenił choć troszkę inaczej????...dziwne..bo miałem podobne objawy??? Powiedzieli 390zł i sprzęt wyślą w czwartek (wysłałem w poniedziałek). Wspomnę jeszcze o sympatycznych i miłych panach, którzy przyjmowali zlecenie i o NIESYMPATYCZNEJ, NIEMIŁEJ I BEZDUSZNEJ BABIE, z którą miałem zaszczyt rozmawiać o wycenie!!! buuuu!!! Pani sprowadziła mnie na ziemię.. i przypomniała, że przecież mieszkamy w Polsce a tu o klienta się nie dba!!! Na koniec rzuciłem słuchawką... Strzeżcie się tej baby!!
    Moze warto napisać jakoś skargę i ja sprowadzić na ziemie.... bo jeśli ona ma trudne dni to co to kogo moze obchodzic....

Piotr
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

tiaa sa tam takie dwie. Czarna i blondyna. I to ta blondyna jest zazwyczaj taka gburowata. Wszystko jej nie pasuje.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kalisz

Domyślnie

Serwis z ŻYTNIEJ ... ?? – daje wiele do życzenia (jak dla mnie jest to straszna porażka)
    Korzystałem z ich usług dwukrotnie niestety za pośrednictwem DHL.
    W pierwszym przypadku był to EOS 5 (byłem zadowolony z małą dozą niepewności cena 350,00 zł) a w drugim EOS 10 o gripie nie wspomnę (mizernie zadowolony).
    Aparat przyszedł troszkę zakurzony a wizjer ufunflony że prawie nic nie było przez niego widać no i to otarcie jakby serwisant śrubokrętem otwierał klapkę od wyjść TV PC-et poza tym nie jestem pewien czy wymiana pewnej części była aż tak POTRZEBNA (bagatela 180,00 zł) cena usługi 400,00zł.

Pozdrawiam i życzę oby nasze CANONY się nie psuły.

Strona 4 z 19 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów