Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: czytnik PCIMCIA

Bywalec
    Miasto
    Gostyń

Domyślnie

Mam tego sandiska transferu nie mierzylem ale chodzi toto bardzo wolno, mysle ze kazdy nawet najtanszy czytnik usb bedzie szybszy, moze to i mniej wygodne ale bedzie zdcydowanie szybciej
    60d + grip, 85mm 1,8, C 17-55/2,8 IS, 70-200 f4, 580 EX II Stofen

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ABJ Zobacz posta
    mozesz polecic cos konkretnego? dziekuje
    Polecam wyszukiwarkę forum i dzięki niej znalazłbyś np ten wątek:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=10954
    W poście nr 70 masz mini test również różnych czytników na PCMCIA.
    Szkoda że nie wrzuciłeś tego magicznego ciągu znaków w wyszukiwarkę PRZED założeniem nowego wątku .

http://canon-board.info/showthread.php?t=26758

Domyślnie

pseplasam, za 3 lata spedzone na tym forum, tez bede taki madry.
    pozdrawiam

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Żeby się nauczyć najpierw szukać potem pisać nie trzeba aż trzech lat .

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Za frajerstwo trzeba płacić Zamiast poczytać Forum - kupiłem czytnik na PCIMCIA bo coś mi się ubzdurało że będzie szybszy Poooooorażka! Utopione pieniądze. 90 mega kopiował 3 minuty Odradzam szczerze wszystkim co się nad tego typu czytnikami zastanawiają.
    Pozdrawiam
    regulamin pkt 8

Domyślnie

Vitez, przegladalem te posty co mi wytknales, nie ma tam slowa o takiej karcie jak ja zapytalem... ale nie wazne, swieta sa, nie bede sie spieral. You're the boss... wesolego karpia

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Właśnie sprawdziłem swój 'noname' (śjakiś z Vobisu, CF I, 3.3mm) - zapis z dysku na kartę Extreme IV: 46MB/s, odczyt na dysk: 57MB/s.
    A ja sprawdziłem co tu napisałem Oczywiście - te megabajty to prawdziwe są, ale na minutę!
    EOS - conditio sine Kwanon...

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ABJ Zobacz posta
    Vitez, przegladalem te posty co mi wytknales, nie ma tam slowa o takiej karcie jak ja zapytalem... ale nie wazne, swieta sa, nie bede sie spieral. You're the boss... wesolego karpia
    Mimo świąt ja się będę spierał - dla Twojego dobra jak i forumowego dobra, taka próba inwestycji na przyszłość.

Nie ma o dokładnie takiej karcie ale jest dokładnie na ten temat - prędkości czytników PCMCIA.

http://canon-board.info/announcement.php?f=27&a=3

"3. Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi). "

Mam nadzieję, że po wytłuszczonym fragmencie i podkreślonym słowie zrozumiesz o co mi chodzi .

Zrozum - zakładanie setnych wątków na podobny temat robi tylko bałagan na forum. Naprawdę warto i naprawdę proszę wszystkich - najpierw szukać, potem pisać.
    Dla wspólnego dobra, by trzymać poziom, jakość i porządek na forum, a nie egoistycznie "bo mój czytnik nie jest identyczny jak w tamtym wątku to se założę osobny wątek" .

Może z racji świątecznej atmosfery kogoś ruszy sumienie i zastanowi się - z pozytywnym skutkiem - nad tą moją prośbą .

Domyślnie

zatem proponuje polaczyc te dwa tematy w jeden. bez zbednego upominania i tracenia swiatecznego czasu

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tak będzie szybciej. Zamykam i kieruję tu http://canon-board.info/showthread.php?t=26758

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów