Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Problem z 350D - pomocy !

Mieszany widok

pawlo234
    Guest

Domyślnie

U mnie to samo od wczoraj, zero reakcji, 350D umarł :-( Po zrobieniu kilku fotek przyniosłem do domku i już nie wstał. Co jest grane? Nic nie pomaga, pokazał raz E99 i tyle teraz nic :-( można zmieniać tylko tyb wyzwalania migawki, znaczy widać tylko zmiany na wyświetlaczu i nic więcej. Czy ktoś miał jeszcze podobny problem??

Pozdrawiam

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawlo234 Zobacz posta
    U mnie to samo od wczoraj, zero reakcji, 350D umarł :-( Po zrobieniu kilku fotek przyniosłem do domku i już nie wstał. Co jest grane? Nic nie pomaga, pokazał raz E99 i tyle teraz nic :-( można zmieniać tylko tyb wyzwalania migawki, znaczy widać tylko zmiany na wyświetlaczu i nic więcej. Czy ktoś miał jeszcze podobny problem??

Pozdrawiam
    A nie robiles zdjec na zewnatrz na mrozie?? I potem od razu wyjales w cieplym pokoju??
    Sprobuj pootwierac wszystkie klapki i zostawic go w spokoju do wysuszenia skroplin, moze pomoze. Oczywiscie z wyjetym akumulatorkiem.

pawlo234
    Guest

Domyślnie

markiz1234 aparat działał bez gripa, jeśli chodzi o baterię to również zauważyłem że bardzo szybko ją rozładowywuje, może jakieś zwarcie, tylko gdzie i dlaczego. Nie kumam tego. Mam ochotę go rozebrać, ale boję się że jak nie poradzę to do serwisu a tam powiedzą mi że rozbierany i że usterka z mojej winy.

Aparatem nie pstrykałem na mrozie, jednyne zimno jakie mógł odczuć to podczas przewożenia w samochodzie (zanim się autko zagrzało), ale cały czas w torebuni. Nie wierzę że to mogło być powodem a jeśli tak to ja nie chcę takiego aparatu. Zresztą nie był odrazu po przyniesieniu uruchamiany. Nie wiem co się stało, ale mam zgryza, Canon ma u mnie podpadzioche. Sam nie wiem co z tym teraz robić. Gwarancji już nie ma bo była 1 rok, ciekawe ile mnie skasują. Szukałem po forach polskich i zagranicznych ale rozwiązania nie znalazłem, wszyscy zalecają w takim przypadku serwis. Nieliczni tylko piszą że aparat się uruchomił po wyjęciu bateri, niestety u mnie to nie działa :-((

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów