Witam wszystkich Can'userów . Od dłuższego czasu jestem użytkownikiem A610 , i noszę się obecnie z zamiarem zakupu S5. Przyznam że czytałem już wiele opinii na jego temat , ale mimo wszystko prosiłbym o rade kogoś , kto użytkuje ten sprzęt od jakiegoś czasu i ma z nim doświadczenie. Interesuje mnie głownie fotografia plenerowa ( ze wskazaniem również na makro ) ,i w związku z tym mam prośbę o plecenie szkieł do tego modelu ( głównie makro i tele ) i innego akcesorium z nimi związanego. Niestety dysponuję dość mocno ograniczonym budżetem ( a żona i tak chce mnie wysłać na terapię odwykową) , więc interesowały by mnie jakieś szkiełka nie z górnej półki. Oczywiście chętnie przeczytam wszelkie opinie na temat S5-tki , jako że chciałbym mimo wszystko mieć solidne podstawy przed potencjalnym jej zakupem. Domyślam się że przesiadka z mojego A610 odbije sie kolosalnie na jakości fotek na plus ,ale nie chciałbym być po zakupie , w jakiś sposób niemile zaskoczony jakąś niespodzianką . Pozdrawiam wszystkich fotomaniaków.
![]()