Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: Jak tu nie zwariować???? 40d, z kitem czy bez, co zamiast kitu?

Mieszany widok

P I N I O
    Guest

Domyślnie

nie ma edycji?????? korekta oczywiście chodziło mi że dał bym się przekonać z 40d na 400d, fotki z obu widziałem różnica nie aż tak duża, szybkość aparatu niestety tak, ale coś za coś cena też nie jest ta sama. wojkij posprawdzałem na skąpcu i ceny wychodzi że ciut inne, w górę niestety. Podaj namiary na ten Twój sklep, proszę.

Początki nałogu Awatar Scream
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

A Ty wiesz w ogole co tak naprawde chcesz kupić ? I po co przede wszystkim ? Mam na mysli, do czego bedziesz tego sprzętu używał i ile masz siana na przeznaczenie. Bo od tego trzeba zacząć wybór aparatu i szkieł, żeby nie "zwarjować".

Co do cen. Skąpiec nie pokazuje np. tip-ów z allegro, którzy mają zwykle ceny niższe o te dwie, trzy czy cztery stówki niż sklepy online. Moja rada---> wbijaj na allegro i szukaj.

Jeżeli masz siano na 40D plus jakiś rozsądny obiektyw-sądzę, że 17-85 IS będzie ok na początek jak nie wiesz co chcesz konretnie fotografować + 70-300. Będzie to taki budżetowy zestaw.
    pucha i grucha

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez P I N I O Zobacz posta
    nie ma edycji?????? korekta oczywiście chodziło mi że dał bym się przekonać z 40d na 400d, fotki z obu widziałem różnica nie aż tak duża, szybkość aparatu niestety tak, ale coś za coś cena też nie jest ta sama. wojkij posprawdzałem na skąpcu i ceny wychodzi że ciut inne, w górę niestety. Podaj namiary na ten Twój sklep, proszę.
    Wystarczy poszukac, polskie sklepy sobie odpusc bo w nich jest raczej tragedia. Poprzegladaj forumowy dzial sprzedam i allegro, tam czesto mozna wypatrzyc jakiegos tipa ktory sprzedaje za bardzo ladna cene. Po powrocie z pracy zarzuce Ci jakims linkiem

Uprawnienia umieszczania postów