Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 50

Wątek: Jak tu nie zwariować???? 40d, z kitem czy bez, co zamiast kitu?

Uzależniony

Domyślnie

Moja propozycja: 30 D uzywka i do tego szklo 35/1.4 L (uzywka lub zza wielkiej wody). Powiedzcie, ze sie myle

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez P I N I O Zobacz posta
    Gringo997 no tak ale bym miał gwarancję na w Polsce a jak kupię ze stanów to jak będzie? Bo obawiam sie że bez gwarancji, a w zasadzie puszkę można wymienić(teoretycznie)
    Na cały sprzęt Canona masz gwarancję tylko na 1 rok, a jak wiadomo, rzadko coś nowego tej firmy psuje się w tym czasie.
    Elka raczej nie ma prawa Ci się zepsuć nie tylko w czasie gwarancji, ale i w pierwszych kilku latach użytkowania.
    Jeśli chodzi o aparat, to teraz można tanio kupić 30D, który mogę Ci polecić.
    Co się tyczy szkła, to jeśli z kasą krucho, to możesz zacząć od 50 f1.8 za 350 PLN, popróbujesz, a potem już będziesz wiedział, co Ci najpilniej jest potrzebne i na co Cię stać.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Pełne uzależnienie

Domyślnie

moby, lubię czytać Twoje teksty, bo zawsze coś nowego wymyślisz . Kupując w Polsce możesz reklamować towar u sprzedawcy przez dwa lata niezależnie od tego co sobie Canon w gwarancji powypisywał . W całej unii tak możesz, tylko musisz się do sprzedawcy przejechać
    Ostatnio edytowane przez fret ; 27-12-2007 o 00:05

Uzależniony

Domyślnie

Tak, eLki nie mają prawa się zepsuć, i to nie tylko pierwszym roku użytkowania ale i w drugim a nawet w połowie trzeciego. Tak jest zapisanie w honorowym kodeksie eLek na stronie Canona. Jeśli eLka się jednak zepsuje to w serwisie dostaje siarczystego klapsa i jest przywracana do porządku!

Dużo opinii obiektywach znajdziesz na fredmiranda.com

P I N I O
    Guest

Domyślnie

ok Panowie a co z gwarancjami towaru z USA też mam gwarancję na 2 lata czy nie mam wcale

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

masz, ale honorowaną tylko w USA. tutaj więcej o tym: http://canon-board.info/showthread.p...&highlight=USA

P I N I O
    Guest

Domyślnie

dickory dare no i dzięki Panu bardzo oto mi chodziło to sporo mi sprawę wyjaśnia, ok Panowie co chciałęem to wiem temat zamknięty

Uzależniony

Domyślnie

To jeszcze tylko napisz na co się zdecydowałeś

P I N I O
    Guest

Domyślnie

Panowie zdecydowałem się na400d(ograniczenia finansowe) i Canona 70-200/4L, ale nie wiem co z tym dołem, czyli ogniskowymi od 17 do 70.
    Tamron w testach ma spoko opinie, ale użytkownicy już tak nad nim nie pieją z zachwytu, jeśli go używacie powiedzcie coś więce, druga sprawa jak się ma do niego Canon 17-85mm f/4-5.6 is ums, lub coś innego ALE do 1500 zeta dzięki czekam na odp, kase mam mieć w ciągu 2 tygodni więc POMOCY

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Inna opcja: 18-55 IS, a resztę przeznaczyć na 70-200/4 IS?
    EOS - conditio sine Kwanon...

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów