Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4121314
Pokaż wyniki od 131 do 133 z 133

Wątek: 5D czy D3

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    przerabiałem to ;-) po przygodzie z 1dmk3, w dodatku mało zabawnie urozmaiconej przez spier... AF, pokornie wróciłem do piątki.
    A ja w tej chwili robię na obu wymienionych, jednak zdecydowanie więcej materiału przywożę jednak z 1ki. Do tego stopnia, że w przeciągu miesiąca będę sprzedawał swoją 5tkę (przesiądę się na 1DsII).
    Jarek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gator Zobacz posta
    Maciek - zdjecia I klasa (zresztą jak zwykle).

BTW: zapytałem kiedyś Oskarkowego co lepiej kupić: 1DMK3 czy 5D. Oskarkowy troche nie chetnie, ale doradzil mi kupić karabin maszynowy (1DMK3). Po zakupie body okazalo sie ze musze czekac 2 tygodnie na szklo. Więc udalem sie do kolegi z przedszkola (Macieja) aby mi udostepnil jakies szkielko. Od Maćka dostalem w zestawie 5D + 70-200. Po tygodniowej zabawie "piątką", 1DMK3 znalazlo nowego wlaściciela, a ja kupilem 5D.

Obu Panów Serdecznie Pozdrawiam, i dziękuje za pomoc. W sumie to naoglądałem się sampli w necie i wydawalo mi sie ze 1DMK3 bedzie super, ale niestety 5D urzekło mnie swoją historią
    Marcin, a jednak... Nie taki diabeł straszny? Prawda? I słusznie
    Pozdrawiam serdecznie

http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...

Dopiero zaczyna Awatar Soprano
    Miasto
    Dolnośląskie

Domyślnie

A ja dodam tylko od siebie, ze istnieje pewne panaceum na rozterki 5 czy 1, ale niestety w innym systemie ...

Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4121314

Uprawnienia umieszczania postów