Strona 11 z 14 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 133

Wątek: 5D czy D3

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

grzanka napisał:
    5D bedziemy mogli porownywac z 400D ktory kiedys powstanie.
    Tylko kiedy to 400D powstanie :grin:

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soul_Man Zobacz posta
    A to nie jest właśnie porównywanie?
    jest. no i co z tego? ktoś widzi w tym porównaniu sens, bo on jest - tej samej wartości sensory, podobna liczba mpix. ma ktoś kasę na d3, ma tym bardziej na 5d. na ds3 mu może nie starczyć, a 1dmk3 sie nie nadaje do tego co chce robić.

szuka ktoś puszki do ślubów i stoi w rozkroku między systemami - co ma do wyboru? więc czemu tu się dziwić?

Początki nałogu Awatar Soul_Man
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    jest. no i co z tego? ktoś widzi w tym porównaniu sens, bo on jest - tej samej wartości sensory, podobna liczba mpix. ma ktoś kasę na d3, ma tym bardziej na 5d. na ds3 mu może nie starczyć, a 1dmk3 sie nie nadaje do tego co chce robić.

szuka ktoś puszki do ślubów i stoi w rozkroku między systemami - co ma do wyboru? więc czemu tu się dziwić?
    Rozumiem to, naprawdę. Chodzi mi o to, że w zasadzie matryca jest jedyną rzeczą, którą można porównywać w przypadku tych puszek. Reszta to zupełnie inne bajki. Różnią się na tyle, że nie powinno być problemu z dopasowaniem zakupu do swoich potrzeb, tym bardziej, że cena implikuje zestaw szkieł.

A poza tym najlepszym sposobem w przypadku autora wątku byłoby dogadanie się z kimś z forum, przetestowanie obu puszek i podjęcie własnej, jak najbardziej subiektywnej decyzji
    Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soul_Man Zobacz posta
    poza tym najlepszym sposobem w przypadku autora wątku byłoby dogadanie się z kimś z forum, przetestowanie obu puszek i podjęcie własnej, jak najbardziej subiektywnej decyzji
    wiesz, generalnie to 99% dylematów sprzętowych pojawiających się na forach warto by rozwiązywać w trakcie bezposrednich "konfrontacji". ale czesto się nie da

Pełne uzależnienie

Domyślnie

A czy wypada jeszcze przyznać się, że chce się po prostu pogadać, czy też Koledzy to już wszyscy bez wyjątku "zawodowi-profesjonaliści", których ludzkie odruchy dopadają tylko w chwilach słabości?
    Bo jak tak i będzie trzeba, to ja się jakoś dostosuję, nie?
    EOS - conditio sine Kwanon...

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    A czy wypada jeszcze przyznać się, że chce się po prostu pogadać, czy też Koledzy to już wszyscy bez wyjątku "zawodowi-profesjonaliści", których ludzkie odruchy dopadają tylko w chwilach słabości?
    Proszę nie robić ze mnie potwora i "profesjonalisty" ;-) Może to takie moje zawodowe skrzywienie, że staram się najkrótszą drogą dojść do rozwiązania problemu Zawsze miałem 3 z polskiego za zbyt zwięzłe wypracowania...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Prawie jak Hemingway
    Jak tak ogólnie, bo ostatnio to np. Kolega Oskarkowy nie pozwala nie narzekać!
    EOS - conditio sine Kwanon...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Ja też .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Prawie jak Hemingway
    E, to jak tak, to nie ma gadania, koniec narzekań Zwłaszcza, że trochę offtopic sie zrobił...

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Prawie jak Hemingway
    A ja z kolei byłem noga z logiki i nigdy nie rozumiałem podwójnych zaprzeczeń. Możesz jeszcze raz, jak do trzyletniego dziecka? Bo chciałbym wiedzieć na co nie pozwalam 8)
    Jarek

Strona 11 z 14 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów