Pokaż wyniki od 61 do 70 z 133

Wątek: 5D czy D3

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar Soprano
    Miasto
    Dolnośląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebe79 Zobacz posta
    Nie zrozumiem Was. Macie lustrzankę, która robi dobre fotki. Nagle wychodzi puszka, która ma np. lepszy wyświetlacz, strzela klatkę na sekundę więcej i nagle Wasz aparat jest "fuj", nie strzela juz dobrych zdjęć, a wy jesteście w stanie pozbyć się całego systemu, bo kolega ma to i ja muszę. Wszyscy zmieniają to i "babcia" też , to jakiś wyścig szczurów... No, ale w sumie kasę robicie dla C i N, więc oboje kręcą "lody"

Ooo ... a co tu rozumiec. Jeden lubi blondynki, inny brunetki. Nikt tu nie napisal, ze stary aparat przestal robic dobre zdjecia, choc wlasciwie aparat jako taki sam zdjec nie robi. Nikt tez nie napisal, ze zmienia sprzet bo kolega ma.
    Troche luzu kolego (kolezanko), niech se kazdy robi co lubi, wazne zeby frajda z robienia zdjec byla.
    Jakas dziwna frustracja "wylazi" z twoich slow, albo mi sie wydaje ... tak chyba mi sie wydaje ...

pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Obiektyw Zobacz posta
    Pytanie jest dobre, jezeli zadasz je uztkownikom tych korpusow, a najlepiej tym, ktorzy dotykali obydwu puszek. Dziwi mnie wybor pomiedzy 5D i D3. ...i tu masz troch racji ze swoja ironia, bo jedzie prowokacja.
    Rozmowa o tyle dziwna, ze te puszki to sa zupelnie inaczej pozycjonowane. Pomijajac fakt, ze sa to aparaty cyfrowe (mozna go pominac o tyle, ze parametry obu puszek sa zblizone, z przewaga na kozysc Nikona za ISO, lub z przewaga na kozysc Canona za ISO , posiada ISO 100), to te aparaty sa odpowiednikami Nokona F5 i Canona EOS 50 (uproszczenie), a nikt nie powie, ze tamte puszki mozna bylo "urownoprawnic".
    Natomiast co do szklarni to imho Nikon ma zdecydowanie lepsze zoomy (narazie), natomiast Canon stalki (narazie). Co nie znaczy ze w Canonie nie ma dobrych zoomow, a w Nikonie stalek.
    Ostatnio edytowane przez Soprano ; 23-05-2008 o 01:55 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów