duza szansa? choc parametry z exifa pasują do 70-200 2.8L ale to sam autor decyduje jakim szkłem robi:]
duza szansa? choc parametry z exifa pasują do 70-200 2.8L ale to sam autor decyduje jakim szkłem robi:]
Co do chłopaka z kotkiem to rzeczywiście sam kot był by lepszy zresztą wydaje mi się, ze lepiej by było mniej lewej strony a więcej prawej a co do drugiego zdjęcia to jak dla mnie wszystko jest ok![]()
i tego własnie nie rozumiem... przecież to po pierwsze bylo by zupełnie inne zdjęcie, po drugie bylo by to zdjęcie kota jakich codziennie przewija sie dziesiątki tysiecy chociazby tylko przez polskie portale foto. Więc ZDECYDOWANIE NIE BEDZIE ZDJĘCIA SAMEGO KOTA, no chyba że moja lepsza polowka w końcu tutaj zawita i zacznie wstawiac swoje zdjęcia, a ze kocha koty to i ten i nasz drugi znajduje się często przed obiektywem.
Blokersa znam i Git
Cześć Andres![]()
Ostatnio edytowane przez pattom ; 20-12-2007 o 10:46
pattom
hej hej pattomjak tam Twoja upragniona "piateczka" się spisuje??
![]()
pattom pozostaje w takim razie życzyć trafienia teraz TEGO JEDYNEGO zdjęcia.
no dobra to pora na moje zdjęcie nr 3:
szulada, tegoroczne półfinały Dominet Bank Ekstraklasy pomiędzy Prokomem Trefl Sopot a Anwilem Włocławek... trzeci mecz półfinału który odbył się we Włocławku... Goran Jagodnik i Christian Dalmau. (przeciwnicy na boisku, przyjaciele poza nim)