No to pora pokazać swoje wypociny na CB:
1. Blokersi
z checią poczytam Wasze opinie na temat tych zdjęc.
No to pora pokazać swoje wypociny na CB:
1. Blokersi
z checią poczytam Wasze opinie na temat tych zdjęc.
Andres, powiem Ci szczerze, że blokersa z kotkiem i mała bąbeczką na szyi to jeszcze nie widziałem ;-) Nie było jakiegoś rottweilera ?;-)
to "sportowa" wersja tygrysa - blokers jak sie patrzy![]()
Ale kot pierwsza klasa - z lekka tylko zdziwiony
Edit:
Jest napisane "tych zdjęć", ale ja widzę tylko jedno![]()
Tak kot rzeczywiście świetny pewnie syberyjski albo maine coon, a chłopak tylko dlatego że bluza i kaptur na głowie daje złudzenie blokersa gdyby tylko odkrył głowę to fatka przedstawiała by sympatycznego chłopaka z kotem na ramieniu wtedy by pasowało? :-) , mnie pasuje takie też.:-)
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
1. Dazz ależ z Pittbulem czy Rottweilerem było by na maxa standartowea tak jest nieco przewrotnie
2. Vitez jesteś pewien że w studio?? a uwierzysz mi że zdjęcie było robione nad jeziorem, na trawie a w tle jest brama wjazdowa z zielonych prętów... więc jak to jest?? Swoją drogą czy blokers nie może być w studio??
3. fotokor1 - pudło :P ani maine coon, ani syberyjskiNorweg z pochodzenia :P
4. Comatus - będzie ich więcej
no to kolejnepóki co szuflada
Ostatnio edytowane przez andres ; 20-12-2007 o 00:50 Powód: Automerged Doublepost
good kolory i ostrosc Lki pomagaja