A dlaczego nie bierzesz pod uwagę możliwości sytuacji losowej - sprzęt po osobie której już się nie przydaalbo ciężka sytuacja finansowa - powodów może być tysiące.
A dlaczego nie bierzesz pod uwagę możliwości sytuacji losowej - sprzęt po osobie której już się nie przydaalbo ciężka sytuacja finansowa - powodów może być tysiące.
Kobieta proponuje odbiór osobisty (zresztą nie wyobrażam sobie inaczej) więc te przedmioty istnieją i zapewne można je dokładnie sprawdzić, zapytać o źródło pochodzenia, papiery i powód sprzedaży. Wydaje się, że ryzyko przekrętu nie jest duże.Zamieszczone przez adamek
poza tym czemu z gory zakladac ze to wałek? Troche wiecej zdrowego rozsądku. Nie dopatrujmy sie od razu spisku.
A ja z drugiej strony moge jedynie zalowac, ze sprzedajaca nie ma w tym arsenale szkla, ktore mnie w tej chwili najbardziej interesuje... bo juz bym jechal nad morze pociagiemZamieszczone przez adamek
![]()
100-400? :smile:Zamieszczone przez kavoo
200/1.8 :-)
Pentax K-5 II, Leica M9
to juz chyba tylko z drugiej reki? Na eBayu znalazlem tylko jeden i to za prawie 4tys $. Ale ponoc to najszybszy obiektyw swiata.Zamieszczone przez Arkan
Ostatnio edytowane przez tpop ; 22-04-2005 o 18:24
Najszybszymi 'obiektywami' swiata sa free focusy z aparatow kompaktowych![]()
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Najszybszy jak najszybszy... ale jeden z najbardziej udanych w historii calej Eternii na pewno ;-)Zamieszczone przez tpop
Malo jest sampli na pBase, ale te, ktore widzialem (Notre Dame) wymontowaly mi szczeke z zawiasow na dlugi czas
Zas co sie mnie tyczy to p13ka ma oczywiscie racje ;-) Dzis wieczorem byc moze bede juz wiedzial za ile i kiedy do mnie przyleci
Ostatnio edytowane przez kavoo ; 22-04-2005 o 18:52