I ja przyłączam się, życząc niepowtarzalnych chwil godnych uwiecznienia w pamięci i na fotografiach.
A w linku poniżej, mały występ artystyczny ;-)
http://www.elfyourself.com/?id=1718463605
I ja przyłączam się, życząc niepowtarzalnych chwil godnych uwiecznienia w pamięci i na fotografiach.
A w linku poniżej, mały występ artystyczny ;-)
http://www.elfyourself.com/?id=1718463605
Korpus Canona i kilka końcówek do niego (też Canona)
Ja rowniez podlacze sie pod zyczenia ze swoimi... Przeciez spedzam z Wami codziennie po kilka godzin...))
Wszystkim Wam moi drodzy zycze wszelkiej pomyslnosci i wszystkiego co tylko najlepsze... po prostu rzeczywistosci piekniejszej od marzen...
Wesolych Swiat
Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.pl
dużo Zdrowia, Szczęścia i Spokoju, abyście wszyscy za rok spotkali się w tym samym gronie lub powiększonymno i pięknych kadrów w następnym Nowym już Roku 2008
Pozdrawiam Jacek
W zwiazku z nadchodzacymi Swietami duzo zdrowia , pogodnych dni a takze duzo ciepla rodzinnego i cala mase udanych fotek dla wszystkich kanonierow zycze...
airliners.net
50D + BG-E2 + 70D
+ 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EX
Najlepsze Życzenia Świąteczne! Spokojnej, świątecznej atmosfery, natchnienia i zawsze świeżego spojrzenia w wizjer
Wesołych Świąt!
.
Zdrowych, radosnych, pełnych ciepła, miłości, dobroci, oraz Szczęśliwego Nowego Roku!
Niech Wam gwiazdka pomyślności...
Życzę wszystkim forumowiczom Spokojnych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, oraz idealnych kadrów, super tematów i najpiękniejszych kolorów w Nowym 2008 Roku.
Mirek (Shadow)
Ile Rydzyk ma moherów, ilu w Sejmie jest frajerów, ile Kwachu dni się bawił i kolesi ułaskawił. Ile Lepper ma wyroków, tyle szczęścia w Nowym Roku !!!
W Wigilijną Noc radości moc. Choinki pachnącej, rodzinki kochającej. Optymizmu życiowego, słonka świecącego. Miłości i miodu i zawsze do przodu.
Jakoby dziś zwierzęta głosem ludzkim nawet mówią, więc ślę wam wszyskim te życzenia z "żółtego forum":wink: