Hej kanonierzy. Dziś szperając na Allegro w poszukiwaniu SoftBoxa natrafiłem na cosik takiego i wzbudziło to moją ciekawość, którą dzielę się z Wami i jednocześnie pytam - co sądzicie o takim wynalazku?
Dyfuzor LiteDome Allegro
Hej kanonierzy. Dziś szperając na Allegro w poszukiwaniu SoftBoxa natrafiłem na cosik takiego i wzbudziło to moją ciekawość, którą dzielę się z Wami i jednocześnie pytam - co sądzicie o takim wynalazku?
Dyfuzor LiteDome Allegro
przykład ok.... ale czy aby na pewno to tym dyfuzorem robione![]()
Canon 6D x2 | Tamron 15-30 f/2.8 | Sigma A 35 f/1.4 | Canon 50 f/1.4 | Canon 85 f/1.8 | Tamron 90 f/2.8 | Canon 135 f/2.0 L | Canon 300 f/4 L | Canon Extender x2 III |
Fakt, że nawet w aukcji nie jest napisane, że to zdjęcie uzyskane przy pomocy tego LighDome, tylko że zdjęcie na celu zobrazowania, czyli koleś mógł zrobić powiedzmy jedno w namiocie bezcieniowym, a drugie nie. Takie to oddziaływanie reklamy, że sami sobie dopowiadamy
Troche mi to przypomina http://store.garyfonginc.com/liiido.html, a może i to jest to samo.
To raczej to samo. Ciekawe na ile jest to prawda bo prezentowane efekty są całkiem całkiem