Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: [michalpolin] zdjęć kilkanaście / multiKraków

Question [michalpolin] zdjęć kilkanaście / multiKraków

Witam,
    chciałbym Was serdecznie zaprosić do rzucenia okiem na moje zdjęcia. Zostańmy na razie przy ,,zdjęcia" ;-).
    Byłoby miło przeczytać co o nich myślicie. Czy się podobają, czy wręcz przeciwnie ? Co można jeszcze poprawić ? Jeśli ktoś będzie miał jakieś pytanie to chętnie odpowiem. Używam aparatu od stosunkowo niedługiego czasu, wiec tym bardziej ciekawi mnie opinia bardziej doświadczonych.
    serdecznie pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi
    Michał

Trochę tych zdjęć się już nazbierało, więc na początek pójdą zeszłoroczne święta i trochę fajerwerków, bo do sylwestra też blisko.

Pierwsza seria powstała to właściwie zadanie domowe, które rok dostaliśmy z kolegami w pracowni foto, gdzie uczęszczam. Wisiały potem przez pół roku na ścianie w Centrum Młodzieży w Krakowie.

1. Świąteczny Kraków 1

2. Świąteczny Kraków 2

3. Świąteczny Kraków 3

Obiecałem sylwestrowe fajerwerki, ale tak się składa, że wszystkie poniższe zdjęcia powstały w pierwszą letnią noc na Wiankach w zakolu Wisły pod Wawelem.

4. Gwiazdka 2005

5. Wawel 2005

6. Wianki 2006

7. Wianki 2006

8. Wianki 2006

9. Wianki 2007

10. Wianki 2007

PS można klikać

Question

Licząc na to, że ktoś kiedyś odpowie dziś podzielę się z Wami kilkoma zdjęciami, które wykonałem wędrując po Bieszczadach. Zapraszam do oglądania i komentowania.

11. Karola

12. Daniel

13. Wielbłąd

14. Michał

15.

16. Połonina Wetlińska

17. Cisna

PS można klikać

Arrow [michalpolin] multiKraków

Oto kilka pocztówek. Na pierwszym jedno z nowych osiedli, reszta powinna być dobrze znana. Całość na Kodaku Gold 200. W sumie nacisnąłem na spust nie 7, a 21 razy.
    Zapraszam do komentowania.
    pozdrawiam serdecznie

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Fajna technika, ale zdjęcia kompletnie mi nie podchodzą - za duży bałagan...
    Regulamin pkt 8.

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Wole normalne zdjecia, ale te prace tez przykuwaja uwage Wydaje mi sie, ze wszystkie poza pierwszym duzo by zyskaly, gdybys trafil/poczekal na lepsze niebo
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

Przyznam że widzę coś takiego po raz pierwszy i wygląda całkiem nieźle. Chociaż pocztówkami bym tego nie nazwał, bo raczej ciężko się takie zdjęcia ogląda... Zdecydowanie nie dla przeciętnego (brytyjskiego:P) turysty
    C7D+C400D|C24-70 f/2.8 |C70-200 f/2.8| inne drobiazgi
    Moja (pseudo) galeria
    Blog sportowy: www.leszeks-photography.blogspot.com

Domyślnie

Bo przy pierwszym za późno połapałem się że mam tylko trzy takie same bloki, a aparat miałem ustawiony na poczwórną ekspozycję, więc czwarte ujęcie poświęciłem na zachód słońca. No fakt, pogoda by się lepsza przydała, ale jeszcze zdążę.

Dopiero zaczyna Awatar lamuszka
    Miasto
    Jersitz

Domyślnie

#7 MZ najlepsza - można znaleźć jakieś uzasadnienie dla wielokrotnej ekspozycji i zdjęcie samo się broni.

Resztę traktuję jako eksperyment z zapomnianą w dobie cyfrówek techniką. Trochę za bardzo to wszystko chaotyczne i męczy oczy. Chociaż z drugiej strony przyznam, że jak już trafi się jakiś wzór (#3), to efekt jest bardzo interesujący. Szkoda tylko, że tarcza zegara nie jest znajduje się na poszczególnych "naświetleniach" idealnie w tym samym miejscu - nie robiłeś ze statywu?

Domyślnie

z ręki
    statyw na nic by się zdał bo ma oś obrotu w innym miejscu niż potrzeba, więc tylko by zawadzał

Shoggothh
    Guest

Domyślnie

Mi się nie podoba, troszkę to nie tak jest jak powinno być warstwa 100% powinna być zawsze u samej góry

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów