Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: [pablo77] - galeria Sabiny

pablo77
    Guest

Domyślnie [pablo77] - galeria Sabiny

Witam Kolezanki i Kolegow Canonowiczow ;-)

Chcialbym zamiescic link do galerii przedstawiajacej wybrane fotki z ostatniej sesji jaka zrobilem ze znajoma modelka - Sabina.

Bede wdzieczny za konstruktywne uwagi i ewentualne podpowiedzi czy porady. Kiedys korzystalem w tym celu z onephoto ale niestety obecnie zabawa polega glownie na pozbawionej argumentow krytyce co do niczego cennego nie prowadzi.

http://www.altaria.pl/sabina-grudzien

Pozdrawiam
    pablo77

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pablo77 Zobacz posta
    Witam Kolezanki i Kolegow Canonowiczow ;-)

Chcialbym zamiescic link do galerii przedstawiajacej wybrane fotki z ostatniej sesji jaka zrobilem ze znajoma modelka - Sabina.

Bede wdzieczny za konstruktywne uwagi i ewentualne podpowiedzi czy porady. Kiedys korzystalem w tym celu z onephoto ale niestety obecnie zabawa polega glownie na pozbawionej argumentow krytyce co do niczego cennego nie prowadzi.

http://www.altaria.pl/sabina-grudzien

Pozdrawiam
    pablo77
    Powiem tak, modelek - poza własną połowicą - praktycznie nie trawię. Nie lubię też takich portretów pokazujących kobietę w nie najlepszych dla niej ujęciach w sensie odbioru jej urody. Jeśli już, to szukałbym raczej fragmentów jej ciała z ciekawą grą świateł i cieni, a może w ogóle unikałbym prostych ujęć twarzy - niby każda kobieta jest piękna, ale raczej nie dla każdego odbiorcy...
    Mnie te fotki nie przekonują, ale ja się praktycznie na portretach nie znam - tu wyrażam tylko moje pierwsze wrażenia z ich oglądania. Nie traktuj tego jako ocenę Twojego warsztatu, ja to tak po prostu odbieram. Może inni widzą to inaczej, więc na pewno coś na ten temat napiszą.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

jak dla mnie to fotki całkiem fajne, modelka na pewno ma duży potencjał który nie do końca wykorzystałeś z różnych przyczyn - kadry mogłyby by ciekawsze i światło na pewno lepsze.

poza tym nie jestem pewien ale ona się ciągle przebierała? nie lepiej zrobic sesję w jednym konkretnym wcześniej ustalonym stroju i jakoś wszystko zgrac niż rozprasza się ciągle tym żeby modelka inne ciuszki przebierała?
    Ostatnio edytowane przez elmalier ; 18-12-2007 o 11:57

Uprawnienia umieszczania postów