Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zna ktoś taką stronę?????

P I N I O
    Guest

Domyślnie Zna ktoś taką stronę?????

Proszę o pomoc, znalazłem kiedyś taką stronę w necie na której można było porównywać dowolne aparaty, cała masa różnych modeli.
    Było to fajne bo ukazane były te same ujęcia przy różnych ISO, można było wstępnie ocenić ostrość, szumy.
    Mam wielką prośbę do forumowiczów, jeśli ktoś zna linka do tej strony bardzo proszę o podrzucenie go w odpowiedzi na tego posta(lub do podobnej strony), ja niestety straciłem go robiąc pośpiesznego formata kompa.
    Będę wdzięczny bo nosze się z zamiarem zakupu pierwszego DSLRa i mam całą masę dylemató.

Początki nałogu Awatar maxbmx
    Miasto
    Bielsko-Biała
    Moje zdjęcia
    RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Początki nałogu Awatar piszczal
    Miasto
    Lublin
    aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

P I N I O
    Guest

Domyślnie

dzięki Panowie za szczere chęci , i to tak szybko ale niestety to nie te strony, tamta dawała możliwość jednoczesnego porównywania sampli zdjęć studyjnych różnych aparatów w tym samym ujęciu przy różnych ISO , na jednym ekranie który dzielił się na połowę

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez P I N I O Zobacz posta
    dzięki Panowie za szczere chęci , i to tak szybko ale niestety to nie te strony
    To ta strona ?

www.imaging-resource.com

tamta dawała możliwość jednoczesnego porównywania sampli zdjęć studyjnych różnych aparatów w tym samym ujęciu przy różnych ISO , na jednym ekranie który dzielił się na połowę
    Porównania

Pozdrawiam
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Proszę o pomoc, znalazłem kiedyś taką stronę w necie na której można było porównywać dowolne aparaty, cała masa różnych modeli.
    Było to fajne bo ukazane były te same ujęcia przy różnych ISO, można było wstępnie ocenić ostrość, szumy.
    Mam wielką prośbę do forumowiczów, jeśli ktoś zna linka do tej strony bardzo proszę o podrzucenie go w odpowiedzi na tego posta(lub do podobnej strony), ja niestety straciłem go robiąc pośpiesznego formata kompa.
    Będę wdzięczny bo nosze się z zamiarem zakupu pierwszego DSLRa i mam całą masę dylemató.
    na przyszłość proponuję firefox i plugin foxmarks. W razie formatu przywracasz z serwera wszystkie ulubione. Można też zarządzać ulubionymi z innego komputera
    I am FX

Początki nałogu Awatar SebaWolf
    Miasto
    Warszawa/Mława

P I N I O
    Guest

Domyślnie

Richie jesteś wielki. To ta strona ;-)
    niebawem pomęczę Was jeszcze kilkoma "szablonowymi" pytaniami "co wybrać" a na razie porównuje fotki , zastanawiam się i wszystkim gorąco dziękuję za udzieloną pomoc.
    Wesołych świąt.

TEMAT ZAMKNIĘTY

Uprawnienia umieszczania postów