Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
No coś nie wypał ... I ja się doczytałem coś na temat oferty
"W związku z tym,że każde zlecenie traktujemy indywidualnie"
A następnie:
" Oferta skierowana jest szczególnie do mieszkańców podkarpacia aczkolwiek nie wykluczamy dojazdu w bardziej odległe miejsca. Siedziba firmy mieści się w Jarosławiu i jeżeli dojazd mieści się w granicach 100 km. (liczony w obie strony )- nie doliczamy żadnych dodatkowych kosztów dojazdu. Powyżej 100 km. doliczamy koszt wg. aktualnych na dzień uroczystości stawek za 1 km przebiegu pojazdu ( w chwili obecnej 0,80 zł /km )." Troszkę głupota.... IMO
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
I co do zdjęć.... Jedynie co mi odpowiadało to makro ... Niektóry ślubne. Co do galerii " INNE " Nie wiem po co w ogóle ją zamieściłeś na stronie. Moim zdaniem psuje tylko wizerunek, chyba, że ludzie lubią takie cukierki
Jeżeli się coś cytuje to nie wycina się połowy zdania z kontekstu i nie łączy się go ze zdaniem napisanym poniżej ,od nowego akapitu ,czyli zdecydowanie odciętego.Naucz się czytać ze zrozumieniem zanim na drugi raz zabierzesz głos.
Co do ,,cukierków" ,pewnie się nie orientujesz, ale jest to technika HDR i zdjęcia surrealistyczne - polecam zasięgnięcie informacji w necie.