Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: [Rhans] Moja strona

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

No coś nie wypał ... I ja się doczytałem coś na temat oferty
    "W związku z tym,że każde zlecenie traktujemy indywidualnie"
    A następnie:
    " Oferta skierowana jest szczególnie do mieszkańców podkarpacia aczkolwiek nie wykluczamy dojazdu w bardziej odległe miejsca. Siedziba firmy mieści się w Jarosławiu i jeżeli dojazd mieści się w granicach 100 km. (liczony w obie strony )- nie doliczamy żadnych dodatkowych kosztów dojazdu. Powyżej 100 km. doliczamy koszt wg. aktualnych na dzień uroczystości stawek za 1 km przebiegu pojazdu ( w chwili obecnej 0,80 zł /km )." Troszkę głupota.... IMO
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    I co do zdjęć.... Jedynie co mi odpowiadało to makro ... Niektóry ślubne. Co do galerii " INNE " Nie wiem po co w ogóle ją zamieściłeś na stronie. Moim zdaniem psuje tylko wizerunek, chyba, że ludzie lubią takie cukierki
    Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 17-12-2007 o 01:13 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    No coś nie wypał ... I ja się doczytałem coś na temat oferty
    "W związku z tym,że każde zlecenie traktujemy indywidualnie"
    A następnie:
    " Oferta skierowana jest szczególnie do mieszkańców podkarpacia aczkolwiek nie wykluczamy dojazdu w bardziej odległe miejsca. Siedziba firmy mieści się w Jarosławiu i jeżeli dojazd mieści się w granicach 100 km. (liczony w obie strony )- nie doliczamy żadnych dodatkowych kosztów dojazdu. Powyżej 100 km. doliczamy koszt wg. aktualnych na dzień uroczystości stawek za 1 km przebiegu pojazdu ( w chwili obecnej 0,80 zł /km )." Troszkę głupota.... IMO
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    I co do zdjęć.... Jedynie co mi odpowiadało to makro ... Niektóry ślubne. Co do galerii " INNE " Nie wiem po co w ogóle ją zamieściłeś na stronie. Moim zdaniem psuje tylko wizerunek, chyba, że ludzie lubią takie cukierki
    Jeżeli się coś cytuje to nie wycina się połowy zdania z kontekstu i nie łączy się go ze zdaniem napisanym poniżej ,od nowego akapitu ,czyli zdecydowanie odciętego.Naucz się czytać ze zrozumieniem zanim na drugi raz zabierzesz głos.
    Co do ,,cukierków" ,pewnie się nie orientujesz, ale jest to technika HDR i zdjęcia surrealistyczne - polecam zasięgnięcie informacji w necie.

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rhans Zobacz posta
    Co do ,,cukierków" ,pewnie się nie orientujesz, ale jest to technika HDR i zdjęcia surrealistyczne - polecam zasięgnięcie informacji w necie.
    A to, ze cos jest HDRem sprawia, ze od razu sie podoba? Imo Kucza21 ma w tym punkcie racje, powinienes rozdzielic galerie slubna od prywatnej
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Zgadzam się! Nie wszystkie zdjęcia muszą się każdemu podobać i nie ma takiego fotografa,którego prace podobały by się każdemu.Myślę,że oddzieliłem wystarczająco ślubne od prywatnych a tak nawiasem mówiąc osoby szukające fotografa na ślub nie muszą patrzećna makro. To tylko dla urozmaicenia strony.
    Pozdr.

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

OK wyraziłem swoją opinie... Wiem co to jest HDR sam robię tą techniką niektóre z moich zdjęć, w mojej opinii Twoje HDRy są bardzo nie udane ....

Dopiero zaczyna

Domyślnie

W porządku ,przyznam szczerze,że są to pierwsze moje HDR-y,więc może podpowiedz,co zrobiłem nie tak

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

przedewszystkim sa przeslodzone. Sam zaczynam ta technike jak chcesz to na priv zagadaj to postaram sie cos podpowiedziec Tobie ... Jeden z moich HDRow - http://img153.imageshack.us/my.php?i...323donemh9.png

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    A czy poświata wokół tych pań była zamierzona, czy tak wyszło?:neutral:
    EOS i nie tylko...

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Oczywiście efekt zamierzony był, niestety według opinii bardziej doświadczonych nie udany, więc trzymam się tego zdania...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

No to, jako mniej doświadczony (szczególnie w HDR-ach), przyłączę się do tych bardziej doświadczonych

Pozdrawiam
    EOS i nie tylko...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów