Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
dzięki za informacje.
mam pytanie: czym spowodowana jest różnica w cenie miedzy wersja LT a wersją 2 ? jestem zainteresowany,ale nie wiem czy wiele zyskam jak wezmę tę droższą. Na stronie sklepu nie znalazłem takiej informacji...
C-F-K - forever
potwierdzam![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Od pewnego czasu (przesiadka na Windowsa 7) mam problemy z kalibratorem/softem do eye-one display 2 tzn. podczas procesu kalibracji okno ustawień Gamma jest nieaktywne ponadto w końcowej fazie kalibracji lewy wykres jest pusty, od czasu do czasu wyskakuje także komunikat że nie wykryto urządzenia ............ kie licho ?
Zainstalowany soft eye-one match 3 ver 3.6.1
download Match 3 3.6.2_Win7
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Proponuję upgrade do v3.6.2 - 3.6.1 to kopalina z 2006 roku.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
http://www.xrite.com/product_overvie...action=support
Ostatnio edytowane przez czornyj ; 15-09-2010 o 20:37 Powód: Automerged Doublepost
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.