Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zakup Canona 85 /1,8 USM

Domyślnie Zakup Canona 85 /1,8 USM

Poszukuję sprawdzonego i atrakcyjnego cenowo źródła nabycia Canona 85 /1,8 USM. Chodzi o zakupy przez net, bo u mnie na miejscu nic się nie znajdzie. Jakieś sugestie?

Dzięki z góry!

P.S. Od razu witam wszystkich.

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

ja bralem tutaj.
    zadowolony jestem

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Bardzo dobre szkło polecam ! Ja swoje testowałem i wybierałem z trzech egzemplarzy i teraz mam żyletkę porównywalną do 135/2 L:-P. Moje źródło : Tommy_J z allegro super facet ! Polecam !

Domyślnie

Ważna jest też jest dla mnie międzynarodowa gwarancja, US i Honk Kong nie wchodzi w grę.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez koraf Zobacz posta
    Bardzo dobre szkło polecam ! Ja swoje testowałem i wybierałem z trzech egzemplarzy i teraz mam żyletkę porównywalną do 135/2 L:-P. Moje źródło : Tommy_J z allegro super facet ! Polecam !
    Lepiej osobiście sprawdzić?? Jak u niego wygląda sprawa gwarancji?
    Ostatnio edytowane przez lukaszczecin ; 14-12-2007 o 21:57 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Legnica

Domyślnie

U Tommiego_J jest międzynarodowa i 12 m-cy w Polsce realizowane przez niego.

Domyślnie

Szczerze to właśnie myślałem o zakupie u Tommiego_J, ale może ktoś coś jeszcze zaproponuje?

Miasto
    Legnica

Domyślnie

Kod php:
    Lepiej osobiście sprawdzić?? Jak u niego wygląda sprawa gwarancji
    Ze stałkami canona raczej nie ma problemu ja sprawdzam każdy obiektyw jak współpracuje z 5d ( w końcu za niego płacę ) i chcę wiedzieć co z tego zestawu wyjdzie.
    Powiem szczerze kupiłem pare L-ek ( po sprawdzeniu) i dobrze na tym wyszedłem
    bo nie mam problemów z FF/BF . Gwarancja u Tomiego_J jest realizowana przez niego tzn. zgłaszasz problem do pana Tomka i on zajmuje się tematem reklamacji.
    Proponuję zadzwonić i pogadać ....

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

moja 85-tka pochodzi od kolegi z tego forum o nicku toversivy. tu masz rekomendacje: http://canon-board.info/showthread.php?t=26897
    gwarancja realizowana przez Canon Polska

Uprawnienia umieszczania postów