Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Pytania fotoamatora o lampę 430 EX

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dr11 Zobacz posta
    Lampa 430 EX posiada mozliwosc obracania palnikiem 90 stopni w pionie i 180 w poziomie, z tym, ze w poziomie mozna to robic w jedna strone.
    No, najwyraźniej mam nietypowy egzemplarz, bo mój umożliwia obrót w poziomie o 180 stopni w lewo i o 90 stopni w prawo
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tmaciak Zobacz posta
    No, najwyraźniej mam nietypowy egzemplarz, bo mój umożliwia obrót w poziomie o 180 stopni w lewo i o 90 stopni w prawo
    Najwyraźniej tak:-( Ja u siebie mogę błyskać w pionie od sufitu ( i nie tylko) ile się da.
    PozdRufka
    Flowenol
    -------------------------------------------------------------
    Life is too short for reading MTF charts.
    Craig16229

Coś już napisał Awatar sitek

Domyślnie

Na poczatek jako nowy uzytkownik witam wszystkich forumowiczow.
    Podlaczyem sie do tematu tej lampy, gdyz mam pytania techniczne.
    Zazwyczaj aparatem robie kilka zdjec i stoi nawet kilka dni, lampa sie oczywiscie wraz z aparatem wylacza po minucie, ale akumulatory pozwalaja blysnac na kilkadziesiat zdjec sprawdzalem na 2 kompletach akumulatorow.
    W zwiazku z tym pytanie: czy lampa pobiera prad w trybie czuwania? Czy moze to byc inna przyczyna tak małej ilosci zdjec?
    Pytanie 2: Czy ta lampa powinna wydawac takie lekki pikanie co kilka sekund? Boje sie czy z nia wszystko OK?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sitek Zobacz posta
    Na poczatek jako nowy uzytkownik witam wszystkich forumowiczow.
    Podlaczyem sie do tematu tej lampy, gdyz mam pytania techniczne.
    Zazwyczaj aparatem robie kilka zdjec i stoi nawet kilka dni, lampa sie oczywiscie wraz z aparatem wylacza po minucie, ale akumulatory pozwalaja blysnac na kilkadziesiat zdjec sprawdzalem na 2 kompletach akumulatorow.
    W zwiazku z tym pytanie: czy lampa pobiera prad w trybie czuwania? Czy moze to byc inna przyczyna tak małej ilosci zdjec?
    Pytanie 2: Czy ta lampa powinna wydawac takie lekki pikanie co kilka sekund? Boje sie czy z nia wszystko OK?
    Akumulatory? A ile maja pojemnosci?ale rzeczywiscie a nie napis.Zasilałes nowym kompletem baterii?

Coś już napisał Awatar sitek

Domyślnie

Zasilałem dwoma komletami, jedne 2350mAh, drugie 2500mAh, kupione w sklepie, troche uzywalem, ale ladowane byly max 10 razy. Jutro kupie baterie infolithium Energizer'a i moze tak sprawdze, tylko, ze na bateriach to bankructwo . A co do tego pikania? tak powinno byc?

Uprawnienia umieszczania postów