Pokaż wyniki od 1 do 10 z 297

Wątek: Fotografia Miesiąca - REAKTYWACJA

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RASTLIN Zobacz posta
    wezcie sie do roboty a nie bo jak dla mnie za duzo czytacie testow i zamiast robic ftoki prawdziwe to robicie fotki scian, baterii, banknotow i doszukujecie sie jakis winet, glebi itp.... to tyle w tym topicy
    nie wiem w jakim jezyku to napisales, ale na pewno nie po polsku, a przynajmniej nie majac na uwadze zasady gramatyki (trudne slowo ) i interpunkcji (jeszcze trudniejsze slowo ) tego jezyka

pomijam zupelnie fakt, ze nie mam pojecia, skad wiesz lepiej ode mnie, jakie zdjecia robie kiedy mam czas ruszyc sie sprzed kompa
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 14-12-2007 o 15:33
    www albo tez flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    nie wiem w jakim jezyku to napisales, ale na pewno nie po polsku, a przynajmniej nie majac na uwadze zasady gramatyki
    OT...

Na początku chciałem Ci odpisać, potem jednak zrezygnowałem. Kiedy jednak zobaczyłem w Twojej stopce STOP BYKOM, stwierdziłem, że to do czegoś jednak zobiązuje...

Jeśli już kogoś ganisz (abstrahując od celowości tej przygany), wytykając mu błędną pisownię, to wypadałby, abyś sam korzystał z zasad pisowni języka polskiego. I nie chodzi mi już o znaki diakrytyczne, ale o tak podstawowe sprawy jak zaczynanie zdania wielka literą i kończynie kropką.

Do admina:
    Szkoda, że forum nie posiada funkcjonalności wygaszania postów. Przydałaby się, nie tylko do takich postów, jak ten mój.
    Ostatnio edytowane przez RoboD ; 17-12-2007 o 19:03
    Pozdrawiam Robert
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Uprawnienia umieszczania postów