Strona 24 z 30 PierwszyPierwszy ... 142223242526 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 297

Wątek: Fotografia Miesiąca - REAKTYWACJA

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zemun Zobacz posta
    (...) Więc nie ma się co dziwić, aktualnej sytuacji.
    Dlatego ja narazie dalem sobie z tym spokoj :neutral:

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Problem z fotografią miesiąca polega na tym, że nikt z administracji na tym forum nie podchodzi do tej akcji na poważnie. Ciągłe opóźnienia czy inne zawirowania itp całkowicie zniechęcają użytkowników by wysyłali swoje zdjęcia do tej zabawy. Więc nie ma się co dziwić, aktualnej sytuacji.
    Tak w skrócie to najpierw opóźnienia były spowodowane sezonem wakacyjnym, następnie zmianą organizatora (Kubaman zrezygnował z moderowania i chyba z forum w ogóle).
    Formuła Zdjęcia Miesiąca jest taka że musi tym się jedna osoba zajmować (adres email itp), stąd brak możliwości by na bieżąco ktoś znienacka zastąpił kogoś, kto się spóźnia.
    Tak więc albo życzę cierpliwości albo... nic na siłę.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CamelXP Zobacz posta
    Sergiusz: masz ciekawy pomysł, ale dlaczego nie mogła by się taka zabawo toczyć obok zabawy pt. "Zdjęcie miesiąca"? Przecież one sobie nie wadzą.
    Też byłbym za takim rozwiązaniem.
    Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Na „zdjęcie miesiąca” czytałem przyszły dwie prace może teraz jest więcej nie wiem.
    Pięć na dzień dzisiejszy, szóstą mam obiecaną :-)
    Po co robić coś nowego jak można robić pod dotychczasowym szyldem? Ja tylko złożyłem luźną propozycję. Nie ja decyduje o tym co i jak.
    "Fotografia miesiąca" jest konkursem dla użytkowników, jeśli Twój pomysł zyska w śród nich zainteresowanie to możemy zmienić zasady.
    Problem z fotografią miesiąca polega na tym, że nikt z administracji na tym forum nie podchodzi do tej akcji na poważnie. Ciągłe opóźnienia czy inne zawirowania itp całkowicie zniechęcają użytkowników by wysyłali swoje zdjęcia do tej zabawy. Więc nie ma się co dziwić, aktualnej sytuacji.
    No nie nikt z administracji tylko kolega który była personalnie i jednoosobowo za ten konkurs odpowiedzialny zrezygnował w dość burzliwych okolicznościach. Październik jest już organizowany na moich zasadach, zdjęcia są zaraz po nadesłaniu wrzucane na specjalnie do tego stworzone konto na imageshack.us (namiary są umieszczone na wewnętrznym forum moderatorskim) i nawet gdyby mnie trafił w drodze do domu piorun kulisty to dowolny moderator może wystawić ankietę,
    Do zdjęć nadesłanych na konkurs wrześniowy nie mam wciąż dostępu jak również nie wiem kto i w jakiej liczbie je wysłał, więc nie mogę nawet poprosić autorów o ponowne ich dostarczenie.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

No to widze, ze Ordnung wraca I bardzo dobrze
    Na świat spoglądam przez armatę...

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja bym założył wątek pod tytułem Konkurs „Tamtaramta” ( nie chcę na razie podawać tytułu ) bez ankiet itd. Aby użytkownicy zamieszczali zdjęcia w wątku i byśmy zobaczyli czy jest zainteresowanie. A jak nie to zawsze można pozamiatać. :-D

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

No nie, jak się organizuje konkurs, choćby byłą to tylko zabawa, to zasdy powinny być znane na początku.
    No bo jak tych zasad w ogóle nie będzie to co powiemy potencjalnym uczestnikom: wrzucajcie foty, może zrobimy jakiś konkurs, ewentualnie głosowanie albo nagrody, a jak stwierdzimy że jednak nie robimy tego konkursu to sobie o tych zajęciach tylko podyskutujemy ?

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Mogę przygotować „zasady” i wysłać na Twoje PW. Też nie chcę nic robić na „łapu capu”

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Mogę przygotować „zasady” i wysłać na Twoje PW. Też nie chcę nic robić na „łapu capu”
    Dzięki za maila, odwiedź wysłałem tą samą drogą.

Przy okazji: zapraszam do nadsyłania zdjęć, za 40 minut zamykamy październik.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ale bieda z tą fotografią miesiąca. Praktycznie z tych 6 fotografii tylko jedna wyłamuje się od reszty. Pozostałe są po prostu słabe.

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

2 sie wylamują choć w inny sposób...analog rulez...hmmm emoty mi brak
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Strona 24 z 30 PierwszyPierwszy ... 142223242526 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów