Cytat Zamieszczone przez CamelXP Zobacz posta
Sergiusz: masz ciekawy pomysł, ale dlaczego nie mogła by się taka zabawo toczyć obok zabawy pt. "Zdjęcie miesiąca"? Przecież one sobie nie wadzą.
Też byłbym za takim rozwiązaniem.
Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
Na „zdjęcie miesiąca” czytałem przyszły dwie prace może teraz jest więcej nie wiem.
Pięć na dzień dzisiejszy, szóstą mam obiecaną :-)
Po co robić coś nowego jak można robić pod dotychczasowym szyldem? Ja tylko złożyłem luźną propozycję. Nie ja decyduje o tym co i jak.
"Fotografia miesiąca" jest konkursem dla użytkowników, jeśli Twój pomysł zyska w śród nich zainteresowanie to możemy zmienić zasady.
Cytat Zamieszczone przez Zemun Zobacz posta
Problem z fotografią miesiąca polega na tym, że nikt z administracji na tym forum nie podchodzi do tej akcji na poważnie. Ciągłe opóźnienia czy inne zawirowania itp całkowicie zniechęcają użytkowników by wysyłali swoje zdjęcia do tej zabawy. Więc nie ma się co dziwić, aktualnej sytuacji.
No nie nikt z administracji tylko kolega który była personalnie i jednoosobowo za ten konkurs odpowiedzialny zrezygnował w dość burzliwych okolicznościach. Październik jest już organizowany na moich zasadach, zdjęcia są zaraz po nadesłaniu wrzucane na specjalnie do tego stworzone konto na imageshack.us (namiary są umieszczone na wewnętrznym forum moderatorskim) i nawet gdyby mnie trafił w drodze do domu piorun kulisty to dowolny moderator może wystawić ankietę,
Do zdjęć nadesłanych na konkurs wrześniowy nie mam wciąż dostępu jak również nie wiem kto i w jakiej liczbie je wysłał, więc nie mogę nawet poprosić autorów o ponowne ich dostarczenie.