Dużo tego było w 2007 roku, dlatego mam nie lada problem co wybrać. Decyzja jednak zapadła na fotkę sportową.
Dużo tego było w 2007 roku, dlatego mam nie lada problem co wybrać. Decyzja jednak zapadła na fotkę sportową.
to jesienią robione :-P Sigmą APO DG 70-300
pozdr.
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
Nie wiem czy najlepsze, ale je lubię
A moje to :
Z pokazów w Indy, wyszedł mi pełny kadr na 400 mm przy przelocie z prędkością ~800-900 km/h - mam może i lepsze ale to później wygrało w konkursie na stronie organizatora pokazów więc mam do niego mały sentyment...
O, to ja się podczepię tematycznieMiałbym może z 10-20 takich "bardziej ulubionych" zdjęć między którymi wybór byłby mordęgą... ale niech będzie to, z powodów podobnych jak adamek - B-1B na RIAT 2007, z którym się wcisnąłem na rozkładówkę w "Lotnictwie":
(podlinkowany jest fullsize - wyjątkowo mało cropa)
Aha, i przypominam o paru zasadach, które się sprawdziły w wątku 2006:
- nie wstawiamy więcej niż jedną fotkę. Ktoś wrzuci dwie, potem ktoś stwierdzi że czemu nie trzy... i cała koncepcja pójdzie w piz*.*.
- nie komentujmy - po prostu każdy niech wrzuca zdjęcie plus ew. krótki komentarz.
- ewentualne pytania można zadać na priv albo w wątku autora w Galeriach
Ostatnio edytowane przez muflon ; 16-12-2007 o 00:21
A dla mnie najważniejsze jest pierwsze zdjęcie mojego synka
30d, 28/1.8, 50/1.8, 200/2.8L, 70-200/2.8L IS, 580EX II, IP 4300
To i ja dorzucę coś do tego postu. Ciężko było wybrać to najlepszy, sporo zdjęć zrobilem, jednak wszystkim znajomym najbardziej podoba mi się to zdjęcie, chyba najbardziej zbliżone do reporterki i NG:
350D+Kit
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Jeżeli można dorzuce swoje. Czy najlepsze to nie wiem, ale mi się podoba i mam do niego sentyment ;-) zdjęcie z Minolty z2.
Canon oczywiście :wink:
Moje zdjęcia na CB -> http://www.canon-board.info/showthread.php?t=28537
Galeria na deviantART - http://mjagiellicz.deviantart.com/
Jako, że rok 2007 a w zasadzie drugie półrocze 2007 było dla mnie pierwszym rokiem, to myślę, że zdjęcie przedstawione poniżej jest mimo wszystko najlepsze w opinii innych przede wszystkim. W zasadzie te 6 miesięcy wiele mnie nauczyło i pod względem foto moja wiedza i doświadczenie znacznie się polepszyły. Mimo, iż cały ten okres używałem kita jestem zadowolony, że wciągnąłem się w ten bałagan. Życzę wszystkim jak najlepszych zdjęć w 2008
White Horse,Wesbury,Wiltshire, UK Wrzesień 2007