Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Zdjęcia roku 2007 wg Reuters

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie Zdjęcia roku 2007 wg Reuters

Ciekawa kolekcja reporterskich zdjęć z mijającego 2007 roku według agencji Reuters.

http://www.reuters.com/news/pictures...lectionId=1067
    .

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

fajne.
    zawsze jak mi ktos podtyka takie zestawienia to mam obawy, czy to nie bedzie kolejny zestaw "we are living in America, wunderbar" w ktorym istnieja tylko problemy USA, wojna w Iranie, Afganistan i dla picu troche bidy w Indiach czy Afryce. a tu jest z sensem i o ile, owszem, zrobione dla klienta amerykanskiego, o tyle jednak dla takiego, ktory wie cos wiecej o swiecie niz gdzie jest granica z Kanada
    www albo tez flickr

Uzależniony

Domyślnie

Rzeczywiście, fajne. I tak specyficznie inne od WPP.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Domyślnie

Właśnie, obok zdjęć przemawiających grozą, znalazły się też takie, co radością biją. I to z krajów uważanych za smutne, biedne, ponure i zapomniane. Oczywiście wiele jest takich przenikniętych tragedią i cierpieniem ludzkim... Osobiście zawsze podziwiałem i będę podziwiał fotografów robiących reportaże, za chwytanie przez nich chwili, ulotnego momentu, nawet, jeśli stoją właśnie o krok od czyjejś tragedii. To właśnie ta odwaga, opanowanie i zachowanie zimnej krwi jest dla mnie czymś, czego chyba się bym nie odważył. Szacunek dla reporterów!
    .

Uprawnienia umieszczania postów