jeżeli Lightsphere to jaki na dzień dzisiejszy z allegro? bo wszędzie rózne ceny i podróbki?![]()
jeżeli Lightsphere to jaki na dzień dzisiejszy z allegro? bo wszędzie rózne ceny i podróbki?![]()
nie wiem czy wszystkie sa gumowe ale mój (najtańsza wersja z allegro) jest strasznie ciężki i moje 430 opada pod jej ciężarem i to że jest gumowe to strasznie sie to naklada
70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG
Tak, może skończyć się pamiątką na całe życie :P
Canon EOS 50D + 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM + 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM + 50mm f/1.8 + 580EX II
To że sie zsuwa to faktycznie trzeba uważać ale chyba gorzej jak opada![]()
A tak serio ja kupiłem ten przeźroczysty na fripers, z przesyłką jakieś 50zł, to też Chiny ale nic mi się nie zsuwa. Czasem faktycznie opada ale to wina trochę wyrobionej już 580II. Po prostu trzeba kupować pod odpowiednią lampę. Co do działania, to jest super, nigdy nie miałem innych dyfuzorów nie licząc płytki w lampie, ale do tego to nie ma porównania.
2 x body, 3 x szkło, 3 x lampa, itd, itp..
@agkf, mógłbyś zapodać jakimiś samplami z i bez dyfuzora?
a dorób jeszcze zdjęcie a dyfuzorem le ustawionym na 45 st
Ostatnio edytowane przez moregun ; 09-12-2011 o 13:48
Na 45 st jest bez sensu, zdjęcie dzieli się na inaczej doświetlone u góry i u dołu.
2 x body, 3 x szkło, 3 x lampa, itd, itp..