Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: EOS 20D firmware 2.0.0

Początki nałogu Awatar froolk
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    ....narazie to stoi tyle ($999.99) co ......prawie cale body d20 Troche chamska cena jak na wi-fi... Tutaj nie ma juz glupiego tlumaczenia ze czesci drogie... Cena zdecydowanie ustawiona wysoko...

Narazie trzeba bedzie sie zadowolic kabelkiem idacym do laptopa w plecaku...
    O to mi właśnie chodziło - to po co dodawać do semi profesjonalnego body obsługę gadżetu który kosztuje tyle co to body
    Chyba jednak Gietrzy ma rację - zwykłe posunięcie marketingowe i tyle

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez froolk
    po co dodawać do semi profesjonalnego body obsługę gadżetu który kosztuje tyle co to body
    Zauważyłeś ile profi ma jako backup i/lub drugi aparat "na tele" właśnie 20D.
    20D ma 5kl/s to większości starcza. Wiele osób sprzedało Marka by kupić "lżejszego, mniejszego Marka".
    Cytat Zamieszczone przez froolk
    Chyba jednak Gietrzy ma rację - zwykłe posunięcie marketingowe i tyle
    Nie chyba tylko napewno. Nie chodzi mi o to co jest w tym firmare tylko o to kiedy został on upubliczniony.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Mam pytanie odnośnie tej wersji firmware, czy jak mam wersje 1.0.5 to mogę ją wgrać, czy najpierw powinienem wgrać wersję 1.1.0.
    50D | 20D+BG-E2 | Canon 28-105/4-5.6 USM | Tamron 17-50/2,8 XR DiII SP | Sigma 70-200/2.8 APO HSM | CF SanDisk Extreme III 4 GB | Statyw Velbon Sherpa | Lowepro Compact AW | Lowepro Compu Rever AW

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

mozna od razu do 2.0 upgradeowac... tylko przeczytaj dokladnie instrukcje upgradu bo zdazaly sie przy 1.0.5 zwisy aparatu konczace sie wymiana na nowy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Dzieki. Czy chodzi o to, aby podczas upgreadu obiektyw był zdjęty i po wszystkim trzeba wyjąć baterie na min. 2 sek. czy tak. Proszę o wszelkie sugestie, bo u mnie z angielskim to mocno na bakier a niechciałbym popsuć aparatu.
    50D | 20D+BG-E2 | Canon 28-105/4-5.6 USM | Tamron 17-50/2,8 XR DiII SP | Sigma 70-200/2.8 APO HSM | CF SanDisk Extreme III 4 GB | Statyw Velbon Sherpa | Lowepro Compact AW | Lowepro Compu Rever AW

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

tak o to chodzi glownie obiektyw ... generalnie nie ma co sie bac tylko robic tak jak jest napisane

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Dzieki bardzo Jac, zawsze to jakieś moralne wspaarcie.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów