O to mi właśnie chodziło - to po co dodawać do semi profesjonalnego body obsługę gadżetu który kosztuje tyle co to bodyZamieszczone przez KuchateK
Chyba jednak Gietrzy ma rację - zwykłe posunięcie marketingowe i tyle![]()
O to mi właśnie chodziło - to po co dodawać do semi profesjonalnego body obsługę gadżetu który kosztuje tyle co to bodyZamieszczone przez KuchateK
Chyba jednak Gietrzy ma rację - zwykłe posunięcie marketingowe i tyle![]()
Zauważyłeś ile profi ma jako backup i/lub drugi aparat "na tele" właśnie 20D.Zamieszczone przez froolk
20D ma 5kl/s to większości starcza. Wiele osób sprzedało Marka by kupić "lżejszego, mniejszego Marka".
Nie chyba tylko napewno. Nie chodzi mi o to co jest w tym firmare tylko o to kiedy został on upubliczniony.Zamieszczone przez froolk
Mam pytanie odnośnie tej wersji firmware, czy jak mam wersje 1.0.5 to mogę ją wgrać, czy najpierw powinienem wgrać wersję 1.1.0.
50D | 20D+BG-E2 | Canon 28-105/4-5.6 USM | Tamron 17-50/2,8 XR DiII SP | Sigma 70-200/2.8 APO HSM | CF SanDisk Extreme III 4 GB | Statyw Velbon Sherpa | Lowepro Compact AW | Lowepro Compu Rever AW
mozna od razu do 2.0 upgradeowac... tylko przeczytaj dokladnie instrukcje upgradu bo zdazaly sie przy 1.0.5 zwisy aparatu konczace sie wymiana na nowy
Dzieki. Czy chodzi o to, aby podczas upgreadu obiektyw był zdjęty i po wszystkim trzeba wyjąć baterie na min. 2 sek. czy tak. Proszę o wszelkie sugestie, bo u mnie z angielskim to mocno na bakier a niechciałbym popsuć aparatu.
50D | 20D+BG-E2 | Canon 28-105/4-5.6 USM | Tamron 17-50/2,8 XR DiII SP | Sigma 70-200/2.8 APO HSM | CF SanDisk Extreme III 4 GB | Statyw Velbon Sherpa | Lowepro Compact AW | Lowepro Compu Rever AW
tak o to chodzi glownie obiektyw ... generalnie nie ma co sie bac tylko robic tak jak jest napisane
Dzieki bardzo Jac, zawsze to jakieś moralne wspaarcie.