Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: [A-la-N] A.Prugar WWW

Widok wątkowy

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

"Aparaty to: Wcześniej Canon 10d (doskonały!) a obecnie od 2 lat Canon 30d (taki sobie)."

Ach, to zestaw taki jak mój - ja 10'tkę również bardzo, bardzo sobie chwalę - faktycznie, czuje się, że to kawał sprzętu. Dwa razy spadł mi na podłogę >_> ale nic się z nim nie stało. Miałem go od ponad 4 lat, wielokrotnie robił zdjęcia na żużlu, deszczu, zimnie. Zupełnie nic w nim się nie zepsuło przez ten czas. Jedyną jego wadą była chyba prędkość, błędy w zapisie na kartach (zdarzały się przy zapisie seryjnym, "Corrupted data".) i mały wyświetlacz.

Ostatnio musiałem go wymienić na 30D, bo padła w końcu migawka (przy robieniu materiału z Chasydów -> www.piotrek.traugutt.net/prasowe -> Zydzi), ale jeśli tylko będzie kasa na nową - na pewno ją wymieniam i użytkuję dwa body

O Twoich zdjęciach dużo pisać nie będę bo są po prostu świetne i fantastyczne. Przykład dla innych.

PS: Zawsze myślałem, że masz więcej lat (patrząc na zdjęcia, pracę itp) a tu małe zaskoczenie oczywiście pozytywne.

Pozdrawiam
    Piotrek
    Ostatnio edytowane przez piotrusb ; 08-02-2008 o 17:12 Powód: Stylistyczny polski błąd ;)

Uprawnienia umieszczania postów