Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: [A-la-N] A.Prugar WWW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rene Zobacz posta
    Nie wiem w czym tkwi problem, ale jakoś nie widzę tych nowych galerii na stronie. Ostatnia galeria to ta z hałdy.

Ostatnia galeria to galeria z budowy metra. Hmmm, czy wszystkie napewno Ci się wyświetlają poprawnie ?

Cytat Zamieszczone przez emiel Zobacz posta
    hejka!

A kiedy pojawi sie cos z bieszczadzkich reportaży ?

Pozdrawiam
    emiel

Z bieszczadzkich reportaży nie pojawi się nic, może tylko pojedyncze zdjęcia.
    Za mało zdjęć na reportaż

Stronka po przerwie technicznej, znow działa

Początki nałogu

Domyślnie

Chodziło mi o ostatnio dodaną (zazwyczaj pojawia się ona na wierzchu dla przejrzystości). Ok, wszystko gra

Ponawiam pytanie: co zdecydowało o przesiadce na 30d? Też nie lubię plastikowych body, i tym bardziej zdziwiła mnie ta przesiadka. W końcu 10d to nadal kupa dobrego, solidnego sprzętu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rene Zobacz posta
    Chodziło mi o ostatnio dodaną (zazwyczaj pojawia się ona na wierzchu dla przejrzystości). Ok, wszystko gra

Ponawiam pytanie: co zdecydowało o przesiadce na 30d? Też nie lubię plastikowych body, i tym bardziej zdziwiła mnie ta przesiadka. W końcu 10d to nadal kupa dobrego, solidnego sprzętu
    Już odpowiadam. Kupiłem 30d bo wiadomo, trzeba było mieć coś nowego.
    10d był dla mnie lepszy z tego względu, że matryca łapała więcej "środka"
    A 30d robi zdjęcia strasznie kontrastowe. To jest moje odczucie subiektywne niemniej bardzo mnie to denerwuje. Jeżeli zrobię zdjęcie na trybie Landscape i w canonowym sofcie przenoszę je do trybu Standard (przy tych samych ustawieniach, nasycenia, wyostrzenia, kostrasu i jasności) to zdjęcie nadaje sie do śmietnika. zupełnie rozjerzdzają się kolory.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

dawaj Neutral, osiągniesz bardziej ci odpowiadające wyniki
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

"Aparaty to: Wcześniej Canon 10d (doskonały!) a obecnie od 2 lat Canon 30d (taki sobie)."

Ach, to zestaw taki jak mój - ja 10'tkę również bardzo, bardzo sobie chwalę - faktycznie, czuje się, że to kawał sprzętu. Dwa razy spadł mi na podłogę >_> ale nic się z nim nie stało. Miałem go od ponad 4 lat, wielokrotnie robił zdjęcia na żużlu, deszczu, zimnie. Zupełnie nic w nim się nie zepsuło przez ten czas. Jedyną jego wadą była chyba prędkość, błędy w zapisie na kartach (zdarzały się przy zapisie seryjnym, "Corrupted data".) i mały wyświetlacz.

Ostatnio musiałem go wymienić na 30D, bo padła w końcu migawka (przy robieniu materiału z Chasydów -> www.piotrek.traugutt.net/prasowe -> Zydzi), ale jeśli tylko będzie kasa na nową - na pewno ją wymieniam i użytkuję dwa body

O Twoich zdjęciach dużo pisać nie będę bo są po prostu świetne i fantastyczne. Przykład dla innych.

PS: Zawsze myślałem, że masz więcej lat (patrząc na zdjęcia, pracę itp) a tu małe zaskoczenie oczywiście pozytywne.

Pozdrawiam
    Piotrek
    Ostatnio edytowane przez piotrusb ; 08-02-2008 o 17:12 Powód: Stylistyczny polski błąd ;)

Domyślnie UpDate

Hej !

Na stronie uaktualnienie. Galeria felietonów oraz reportaż Reklamiasto. O warszawie której ne ma. Zasłonili szmatami reklamowymi. Ciebie też zgwałcą. Przed reklamą w stolicy nie uciekniesz. Dziś Warszawa oprócz funkcji reprezentacyjnych spełnia jeszcze jedną bardzo ważną role, rolę słupa reklamowego.

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

No właśnie obejrzałem... I to tak można bezkarnie wieszać gdzie popadnie?
    Reportaże świetne

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Świetny temat, świetne wykonanie. Gratuluję!
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez A-la-N Zobacz posta
    Najważniejszym „narzędziem” pracy reportera nie jest notatnik, aparat fotograficzny czy dyktafon. Najważniejszym jest uśmiech. (...)
    a.prugar
    Prawie masz rację Mądry Chłopaku, ale ośmielę się uściślić - tym najważniejszym narzędziem jest serce. Uśmiech musi być z serca, wtedy działa. A Twój - jak widać - jest, ludzie to odbierają.
    Zdjęcia - znakomite. Ale nie o to chodzi, to się da osiągnąć. W Twoich zdjęciach są ludzkie losy i ludzkie dusze, w Twoich opowieściach o mieście jest próba ratowania tego, co ważne. Pokazujesz świat, jak go widzisz i to jest dla mnie największa wartość Twoich zdjęć, to widzenie.
    Pozdrawiam Cię serdecznie!

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Teraz już wiem co robiłem żle Trzeba się trochę*pokręcić naokoło przez kilka dni, a ja tego nie zwykłem robić z braku czasu...
    Nie Mungo, nie o to chodziło...
    Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 28-06-2008 o 13:35

Domyślnie

na stronie i blogu małe up'daty, można oglądać

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów