Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
No to pojechałeś. Jakie masz prawo decydować o tym, co dla kogo jest moralne i to jeszcze napiętnować? To są PRYWATNE sprawy i masz obowiązek uszanować tę prywatność. Nawet u osób publicznych. A, że to jest niezgodne z Twoim pojmowaniem moralności, to Twoja PRYWATNA sprawa. I też to szanuję. Skąd wiesz, czy ta osoba wierzy w boga, że zakładasz, że składała przed nim przysięgę? Szanuj PRAWO. Czy to nie jest zgodne z Twoją moralnością?
No to od poczatku.
Prywatne sa wtedy jesli jest sie osoba prywatna a nie zyje sie z pieniedzy publicznych.

Niezgodne z moim pojmowaniem moralnosci???? No to podaj mi posze kobiete czy mezczyzne zyjaca w NASZYM kraju, ktora zgadza sie aby jej/jego partner pukal inna osobe za plecami

Co do przysiegi, to jesli to osoba publiczna, to kazdy mial okazje zobaczyc i usyszec jej przysiege w kosciele - przed Bogiem

A na Twoje pytanie (choc podkreslam, ze nigdzie nie pisalem iz to JA zrobilem to zdjecie) czy to jest zgodne z moja moralnoscia odpowiadam - TAK. To wejscie w uklad z gosciem za kase zeby nie pokazywac tego zdjecia jest bardziej niemoralne niz opublikowanie go na lamach gazet.