Strona 11 z 17 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 169

Wątek: Zdjęcie ZDRADY gwiazdy :-O

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

No to teraz zastanówmy się "polityk-gwiazda" ??? Hmmm... Stefan Niesiołowski ? Ryszard Kalisz? Tadeusz Cymański. Te trzy nazwiska przychodza mi do głowy (Leppera, Giertycha i Nelly nie licze ;-) ) Sonda zróbmy sonde ;-)
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

jak gwiazda to może tańczył... kto ogląda te wszystkie tańce z lodami czy jak im tam
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Dla zainteresowanych - sprawa znalazla swoje zakonczenie.
    Moj kolega (grafik a nie fotograf) przypadkiem zrobil to zdjecie. Pierwsze co mu przyszlo na mysl, to - sprzedac. Nie zyje z fotografii ani nie siedzi w tym swiecie - tak mu przyszlo glowy i zapytal o to mnie. Poniewaz nie umialem mu odpowiedziec, postanowilem zapytac Was.

Co z tego wyszlo? Kupa emocji zupelnie niepotrzebnych i osądów

Podalem kumplowi linka do tego watku zeby sobie poczytal i... byl w szoku Jednak na tyle przemyslal sprawe, ze postanowil zalatwic to po swojemu tzn. nie sprzeda tego zdjecia i nie bedzie go upubliczniac. Chce je przekazac zonie

Dla ciekawskich - chodzi tu o polityka (bardziej gwiazde - stad ten tytul). To tyle co moglem powiedziec. A poniewaz je widzialem, mialem prawo wypowiadac sie tak a nie inaczej w tym watku.

Pozdrawiam
    pikczer
    Zakończenie to zakończenie ZAMYKAM

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Otwarty ponownie na prośbę autora .

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

no to dawaj tę fotę... mozesz rozmyc co trzeba

Bywalec Awatar monii

Domyślnie

Po drugie - jak gosc puka inna d..pe zdradzajac swoja zone a do tego niszczac i majac gleboko gdzies swoje dzieci i przysiegi zlozone przed Bogiem itp. to ja nie wiem kto tu zle postepuje - fotograf czy zloczynca.
    Sądze ze to też nie twoja sprawa kto kogo puka, i nie jestes upowazniony do tego aby kogokolwiek osądzać.

Jeśli ktoś jest fotoreporterem a raczej paparazzi to jest jego zawód , moralny bądz nie moralny...ale uspirawiedliwianie sie "upubliczniłem bo sie brzydko zachowywał" jest conajmniej głupie.
    Mógłbys powiedzieć upubliczniam bo chce zarobić kase, bo to jest mój zawód.

Ja generalnie mam głęboko w d... kto kogo w polityce czy showbussinesie zdradza, kto sie rozwodzi, kto jest gejem a kto babiarzem i nie czytam gazet o takich nowinkach...

Na koniec tylko dodam że gdyby mi ktos porzadnie zapłacił za taka fote to pewnie też zradziłabym swoje zasady upubliczniając zdjęcie( aczkolwiek uważam że każdy ma prawo do swojej prywatności )

pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

monii, jesli to polityk to wiedział, że stanie sie osoba publiczną i koniec z lewym bzykańskiem. Co innego taki Czerkawski... Sportowiec gra i trenuje nie dla sławy...

Adasia Małysza bym natomiast krył i to jedna z niewielu takich osób, no może jeszcze Sw. Mikołaja..

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

CIACH A to, ze jest osoba publiczna i ze dowie sie o tym z gazet a nie od sasiada, to juz chyba normalne - takie koszty slawy i milionow zdobytych dzieki niej
    CIACH
    Mój wykładowca, prof. Jacek Sobczak, ekspert od prawa prasowego, bardzo często powtarzał, że osobą publiczną jest tylko ****a. Poza tym istnieją jedynie osoby pełniące funkcje publiczne. Natomiast to, że ktos jest znany, nie robi z niego "osoby publicznej".
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuckyy Zobacz posta
    Mój wykładowca, prof. Jacek Sobczak, ekspert od prawa prasowego, bardzo często powtarzał, że osobą publiczną jest tylko k....
    Ale zdaje się, że nawet "publiczność" (jakkolwiek tu rozumiana) takiej osoby nadal nie upoważnia do robienia jej zdjęć i publikowania ich bez jej zgody?
    EOS - conditio sine Kwanon...

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Ale zdaje się, że nawet "publiczność" (jakkolwiek tu rozumiana) takiej osoby nadal nie upoważnia do robienia jej zdjęć i publikowania ich bez jej zgody?

W to nie wnikam. Chodziło mi tylko nadużywanie pojecia, ktore jest błędne :P
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Strona 11 z 17 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów