Strona 9 z 17 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 169

Wątek: Zdjęcie ZDRADY gwiazdy :-O

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Oj ja myślę, że poniżej 5 tysiaków nie warto byłoby sprzedawać... Zakończył bym po prostu licytację zostawił nr telefonu i po sprawie... Myślę, że prędzej czy później zainteresowanie się znalazło .. Dla mnie w zawodzie paparazzi nie ma żadnych moralności... Mam coś to sprzedają i kasę wkładam do kieszeni... Każdy ma podchodzi do sprawy inaczej. O sprawach moralności to taka dyskusja jak 40D - 5D, Z obróbką czy bez i podobne.. Są zwolennicy i przeciwnicy.. Ja bym nie miał skrupułów do sprzedania takiego zdjęcia...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    niemoralne, no chyba że to Giertych...
    O, to, to....Pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar 2marekm
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

Prawo, prawo wszędzie to słyszę. Najwięcej na to powołuje się "prawnik Kolaj". W d....mam to płynne prawo.Gdzie jest prawo, że pracodawca wykorzystując sytuację zaniża mi przez wiele lat moje pobory. Gdzie jest prawo, że koncerny farmaceutyczne sprzedają leki drożej w biednym kraju Polska, niż w starych państwach unii. Gdzie to prawo, że te niby gwiazdy, reklamując towary zarabiają niemoralnie dużo, a ja muszę płacić więcej za ten towar. Trzymaj się Pikczers, sprzedawaj to zdjęcie za godziwą kasę, i "miej z tyłu" wszelkiej maści moralizatorów.
    Gwiazdy są osobami publicznymi, i mają świecić przykładem.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Podpisuję się pod tym. I idę spać. Dobranoc!
    Kolaj.Grzebanie w czyichś majtkach to nie jest specjalnosc Meiana ,[och sorry ,opisane przez Meiana.]To ja,trener drugiej klasy ja..[nie Qurde Jarząbek].
    To ja Janmar.Pozdrawiam.

Uzależniony Awatar Max_im

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Nie sądzcie abyscie nie byli sądzeni,...Kto z was jest bez winy niech...Sądzi ten kto nie rozumie..Pan wybaczyl jawnogrzesznicy ....Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe...Widzisz belke w oku blizniego a w swoim... Nie mam wątpliwosci ze sa to słowa mądre i wazne.[z bardzo dawno czytanej Mądrej ksiegi] Tak rzadko te słowa w życiu goszczą....Nie nie,nie jestem kaznodzieją raczej wręcz przeciwnie ale te slowa powyzsze oddaja najlepiej mój stosunek do tematu watku ,wiec pozwoliłem sobie na cytaty.Pozdrawiam.Grzesznik.
    rzadko te słowa w życiu goszczą....Acha gdzies ostatnio czytalem: Śpieszmy się kochać ludzi....
    [Qrde a moze ja sie z powołaniem pomyliłem ][a może są canony z kropidłem???]
    Ja podpisuje sie pod tym

I mam pytanie

Czy Robienie zdjęć na ślubie jest moralne etyczne itd? Dlaczego nikt się nad tym nie zastanawia? Bo to jest normalne
    A skoro przy obecnym temacie padają pytania.... to coś jest nie tak

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

a ja zatanawiam sie tylko czy osoba ta jest publicznie super moralna np taki polityk prawicy? .... jesli to osoba "handlujaca" moralnoscią i to jeszcze za publiczne pieniadze to odczuwał bym prawdziwa przyjemnośc w jej upodleniu ...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Staszów

Domyślnie

Popieram stanowisko czornyja.

Początki nałogu Awatar Jacek Deka
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Obiektyw Canona 1200mm kosztuje przeszło 400 tyś. zł. Kogo na niego stać i do czego mógłby służyć? Do robienia zdjęć ptaszków? Ktoś na ptaszkach zarobi?
    Dlatego jestem zwolennikiem sprzedaży tych zdjęć za jak najwyższą stawkę i wcale się nie zdziwię jak zawołasz 15 tyś zł., a i tak na 1200 mm stać cię nie będzie. Próbuj sprzedać jak najdrożej
    Pozdrawiam.

Początki nałogu

Domyślnie

Witam,

Moralność to zasady i normy postępowania, które powstają w trakcie procesu wychowywania, a potem życia. Powstają z różna siłą, sa mocne, słabe albo ich niema, mogą też zanikać. To się ma albo i nie. Człowiek moralny nie zrobiłby takiego zdjęcia - po prostu.

Miłego handlowania i dużych zarobków, swnw.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    a ja zatanawiam sie tylko czy osoba ta jest publicznie super moralna np taki polityk prawicy? .... jesli to osoba "handlujaca" moralnoscią i to jeszcze za publiczne pieniadze to odczuwał bym prawdziwa przyjemnośc w jej upodleniu ...
    JK ma jednak kobietę?????
    chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF :rolleyes:

Strona 9 z 17 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów