Pokaż wyniki od 1 do 10 z 169

Wątek: Zdjęcie ZDRADY gwiazdy :-O

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

O ile mnie pamięć nie myli, to w Polsce odbyło się kilka spraw sądowych, w których sławne osoby pozywały tabloidy za publikowanie zdjęć związanych z ich życiem prywatnym i gazety wszystkie te sprawy przegrały.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    O ile mnie pamięć nie myli, to w Polsce odbyło się kilka spraw sądowych, w których sławne osoby pozywały tabloidy za publikowanie zdjęć związanych z ich życiem prywatnym i gazety wszystkie te sprawy przegrały.
    Ukarać można co najwyżej za publikację, nie sprzedaż, więc imo fotograf ma tutaj święty spokój.
    Co do samej publikacji-czego prawo nie zabrania, to jest dozwolone, jak ktos uważa, że nie jest to niezgodne z jego moralnoscia, to nie ma problemu
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Ale pewnie kasa jaka dostaly za odszkodowanie nie pokrywala sie z kasa jaka dostala gazeta za sprzedana edycje

Uprawnienia umieszczania postów