Ja myślę, że lepiej dzwionić do tych osób a nie do gazet :P
Ja myślę, że lepiej dzwionić do tych osób a nie do gazet :P
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
super pomysl - wtedy podchodzi to pod szantaz, a na to sa odpowiednie paragrafy![]()
a co do tematu watku to sa dwa podejscia:
1. etyczne/moralne pt. nie czyn drugiemu co tobie nie mile itp.
2. finansowe - w koncu "begonia nie omlet" ;-)
i powiem tak za tysiaka bym nie sprzedal , za 10k pewnie bym sie go pozbyl- ale to tez by zalezalo od Kto jest na tym zdjecu (czy go lubie itd..) - generalnie jesli ten ktos ma rodzine to bym go nie niszczyl swoja chciwoscia
A może by tak wrzucic na forum i juz ?Ja jestem ciekawy
![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Q, czego to ludzie nie zrobią dla paru groszy na czerwony pasek... masakra...
Wiesz, w sumie śliska sprawa, bo to ta osoba się sama niszczy swoim postępowaniem a nie Ty. Inna jeszcze sprawa, to aspekty prawne publikowania spraw ewidentnie prywatnych osoby publicznie rozpoznawalnej. Wydaje mi się, że ta sfera życia jest chroniona prawnie nawet u osób publicznych.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Po pierwsze kolo, to troszke oszczedniej prosze ze swoimi emocjami. Nie powiedzialem, ze to ja je zrobilem. I to chyba nie jest wazne.
Po drugie - jak gosc puka inna d..pe zdradzajac swoja zone a do tego niszczac i majac gleboko gdzies swoje dzieci i przysiegi zlozone przed Bogiem itp. to ja nie wiem kto tu zle postepuje - fotograf czy zloczynca.![]()
Ja osobiscie uwazam, ze napietnowanie takiego zachowania a przy okazji uswiadomienie osobie zdradzanej kogo ma w domu jest wazniejsze niz trzymanie mordy na klodke. A to, ze jest osoba publiczna i ze dowie sie o tym z gazet a nie od sasiada, to juz chyba normalne - takie koszty slawy i milionow zdobytych dzieki niej
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
j.w.
ps
oszczedzcie prosze takich komentarzy bo sa zalosne. Jesli chcecie rozmawiac o moralnosci, to zalozcie nowy watek.
Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 11-12-2007 o 22:45 Powód: Automerged Doublepost
No to pojechałeś. Jakie masz prawo decydować o tym, co dla kogo jest moralne i to jeszcze napiętnować? To są PRYWATNE sprawy i masz obowiązek uszanować tę prywatność. Nawet u osób publicznych. A, że to jest niezgodne z Twoim pojmowaniem moralności, to Twoja PRYWATNA sprawa. I też to szanuję. Skąd wiesz, czy ta osoba wierzy w boga, że zakładasz, że składała przed nim przysięgę? Szanuj PRAWO. Czy to nie jest zgodne z Twoją moralnością?
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
q..wa, leppera masz...??!!!dawaj go tu ch...a zaraz..!!
![]()
Nie wiem co w tym zlego widza coniektorzy, chyba zazdroszcza ze ktos moze miec takei zdjeica a im sie nie udalo. IMO w gazetach szukajacych sensacji (np F...) spokojnie sprzedasz to zdjecie i nie mowie tu o kwocie 1k PLN bo to dla nich zadna suma. Jezeli jest to ktos rzeczywiscei slawny mozesz wyciagnac znacznie wiecej...
Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW
Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...
i będzie na elki;]
jak juz sprzedasz to daj znać - w końcu zdjęcie na okładce F.. albo Sup... to jest COŚ!
Pozdrawiam,
Michał