tak teraz już śmieszneNie można sobie niszczyć życia przez osobę publiczną, albo jak wolisz k...:-D
wróc lepiej do tematu..
tak teraz już śmieszneNie można sobie niszczyć życia przez osobę publiczną, albo jak wolisz k...:-D
wróc lepiej do tematu..
Tak, bo do wszystkiego, w tym do siebie, trzeba mieć odrobinę dystansu. Świat bedzie trwał dalej...
a wracając do tematu: " Zdjęcie ZDRADY gwiazdy :-O" może chodziło o Andrzeja Gwiazdę![]()
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
ludzie sie zdradzają i zdradzać będą ...
Robią to z b. róznych powodów ..niekiedy głupoty , chwili, a czasem zdrada może być całkowicie usprawiedliwiona ( bo często jest ucieczką od złego związku w którym czegoś brakowało)
wiec nie oceniajmy innych, póki nie wiemy dlaczego zdradzili. A pozatym jesteśmy tylko ludźmi...
pozdraiam.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Viracocha, święte słowa święte. A'propos dostałem unieważnienie małżeństwa...Strasznie kobita pobożna była (no i jest) ...
![]()
Dobra chlopaki - nie o to chyba w tym watku chodzi. Sprawa tyczyla sie zdjecia a nie prywatnych spraw i przezyc uzytkownikow![]()