No to teraz zastanówmy się "polityk-gwiazda" ??? Hmmm... Stefan Niesiołowski ? Ryszard Kalisz? Tadeusz Cymański. Te trzy nazwiska przychodza mi do głowy (Leppera, Giertycha i Nelly nie licze ;-) ) Sonda zróbmy sonde ;-)
No to teraz zastanówmy się "polityk-gwiazda" ??? Hmmm... Stefan Niesiołowski ? Ryszard Kalisz? Tadeusz Cymański. Te trzy nazwiska przychodza mi do głowy (Leppera, Giertycha i Nelly nie licze ;-) ) Sonda zróbmy sonde ;-)
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
jak gwiazda to może tańczył... kto ogląda te wszystkie tańce z lodami czy jak im tam
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
Otwarty ponownie na prośbę autora .
no to dawaj tę fotę...mozesz rozmyc co trzeba
Sądze ze to też nie twoja sprawa kto kogo puka, i nie jestes upowazniony do tego aby kogokolwiek osądzać.
Jeśli ktoś jest fotoreporterem a raczej paparazzi to jest jego zawód , moralny bądz nie moralny...ale uspirawiedliwianie sie "upubliczniłem bo sie brzydko zachowywał" jest conajmniej głupie.
Mógłbys powiedzieć upubliczniam bo chce zarobić kase, bo to jest mój zawód.
Ja generalnie mam głęboko w d... kto kogo w polityce czy showbussinesie zdradza, kto sie rozwodzi, kto jest gejem a kto babiarzem i nie czytam gazet o takich nowinkach...
Na koniec tylko dodam że gdyby mi ktos porzadnie zapłacił za taka fote to pewnie też zradziłabym swoje zasady upubliczniając zdjęcie( aczkolwiek uważam że każdy ma prawo do swojej prywatności )
pozdrawiam
monii, jesli to polityk to wiedział, że stanie sie osoba publiczną i koniec z lewym bzykańskiem. Co innego taki Czerkawski... Sportowiec gra i trenuje nie dla sławy...![]()
Adasia Małysza bym natomiast krył i to jedna z niewielu takich osób, no może jeszcze Sw. Mikołaja..![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L