Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 169

Wątek: Zdjęcie ZDRADY gwiazdy :-O

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    niemoralne, no chyba że to Giertych...
    Giertych.......a co bys powiedzial na ojca Rydzyka? Wtedy by sie dopiero zaczelo
    Cytat Zamieszczone przez 2marekm Zobacz posta
    Prawo, prawo wszędzie to słyszę. Najwięcej na to powołuje się "prawnik Kolaj". W d....mam to płynne prawo.Gdzie jest prawo, że pracodawca wykorzystując sytuację zaniża mi przez wiele lat moje pobory. Gdzie jest prawo, że koncerny farmaceutyczne sprzedają leki drożej w biednym kraju Polska, niż w starych państwach unii. Gdzie to prawo, że te niby gwiazdy, reklamując towary zarabiają niemoralnie dużo, a ja muszę płacić więcej za ten towar. Trzymaj się Pikczers, sprzedawaj to zdjęcie za godziwą kasę, i "miej z tyłu" wszelkiej maści moralizatorów.
    Trudno sie nie zgodzic, ale 'złe prawo, ale prawo'.
    Gwiazdy są osobami publicznymi, i mają świecić przykładem.
    Jak dla mnie, to gwiazdy nie maja swiecic przykladem tylko sie sprzedawac
    Cytat Zamieszczone przez swnw Zobacz posta
    Człowiek moralny nie zrobiłby takiego zdjęcia - po prostu.
    Popatrz na to z 2 strony-człowiek moralny nie dalby szansy na zrobienie takiego zdjecia
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

... ale jak już sprzedasz to napisz do jakiej gazety i kiedy się ukaże
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Za mało info żeby sie jednoznacznie okreslić. jesli to gwiazda z pierwszych stron gazet a w dodatku uchodząca za wzór cnót to ponizej 15k bym nie schodził. A jesli to taka poślednia gwiazdka o watpliwej moralności to niewiem ale miedzy 3 a 5 tysi. tak mysle. A teraz... dawaj fote Możesz ja tak wykadrować żeby za nic nie dało się rozpoznac osoby ale dawaj zaspokój rządze krwi forumowuczów
    Ostatnio edytowane przez kami74 ; 12-12-2007 o 10:40
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Po drugie - jak gosc puka inna d..pe zdradzajac swoja zone a do tego niszczac i majac gleboko gdzies swoje dzieci i przysiegi zlozone przed Bogiem itp. to ja nie wiem kto tu zle postepuje - fotograf czy zloczynca.
    A kim Ty jesteś, żeby go osądzać? Chyba nic o nim nie wiesz, a już taki radykalny osąd i wyrok wydany. Musisz być bardzo mlody, bo nie podejrzewam, że bardzo glupi.

Początki nałogu
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

W!

Jezeli masz na tym zdjeciu trzymanie sie za ubrane posladki, to jaka to zdrada?? He he. Jezeli masz 'robienie loda' w toalecie - to gratuluje zdjecia i mozna na nim baaardzo duzo zarobic. Kumpel za zdjecie jednej z gwiazd w UK, zarobil na dwa nowe body 1D MK3 Ale zdjecie bylo naprawde mocne, w samochodzie i The Sun w koncu je kupil. Nie opublikowali jednak. U nas podobno nawet tez ponac mozna na tym calkiem przyjemnie zarobic. Polecam Fakty - tam podobno najszybciej sie 'ukladaja' i dobrze placa.

Zdrowko

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Exclamation Zakonczenie sprawy

Dla zainteresowanych - sprawa znalazla swoje zakonczenie.
    Moj kolega (grafik a nie fotograf) przypadkiem zrobil to zdjecie. Pierwsze co mu przyszlo na mysl, to - sprzedac. Nie zyje z fotografii ani nie siedzi w tym swiecie - tak mu przyszlo glowy i zapytal o to mnie. Poniewaz nie umialem mu odpowiedziec, postanowilem zapytac Was.

Co z tego wyszlo? Kupa emocji zupelnie niepotrzebnych i osądów

Podalem kumplowi linka do tego watku zeby sobie poczytal i... byl w szoku Jednak na tyle przemyslal sprawe, ze postanowil zalatwic to po swojemu tzn. nie sprzeda tego zdjecia i nie bedzie go upubliczniac. Chce je przekazac zonie

Dla ciekawskich - chodzi tu o polityka (bardziej gwiazde - stad ten tytul). To tyle co moglem powiedziec. A poniewaz je widzialem, mialem prawo wypowiadac sie tak a nie inaczej w tym watku.

Pozdrawiam
    pikczer
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 12-12-2007 o 12:18

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

szkoda że nie możemy zobaczyć tego zdjęcia

Uzależniony Awatar Max_im

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta

A kim Ty jesteś, żeby go osądzać? Chyba nic o nim nie wiesz, a już taki radykalny osąd i wyrok wydany. Musisz być bardzo mlody, bo nie podejrzewam, że bardzo glupi.
    łatwo osądzamy innych
    nie sądź żeby nie być sądzony

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Podalem kumplowi linka do tego watku zeby sobie poczytal i... byl w szoku Jednak na tyle przemyslal sprawe, ze postanowil zalatwic to po swojemu tzn. nie sprzeda tego zdjecia i nie bedzie go upubliczniac. Chce je przekazac zonie
    pikczer
    A co kolega jest z talibskim strażnikiem moralności?

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

polityk moralista .... upierd... gada, hipokryte, najśmieszniejsze to będzie jak zona w ramach odwetu sprzeda fotkę

Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów