Używasz wulgarnego języka publicznie. To wystarczy.
Ty żadnej odpowiedzi nie oczekujesz. Wylewasz tu swoje żale i frustracje.oczekuję odpowiedzi dlaczego jest tak, a nie inaczej.
Beznadziejny Trol ? nie potrafisz inaczej rozmawiać ?
Jesteś tak subiektywny, jak Talib w samolocie nad NYoceniam tylko subiektywnie co myślę o szkłach i oczekuje odpowiedzi co zrobić, aby nie popełnić więcej tego błędu.
Co zrobić? Zmienić system na Nikona znów. Nie dość, że nie potrafisz Canonem zrobić zdjęcia, to jeszcze z matematyką trochę kulawo
Jeśli ktoś w pierwszym swoim poście na forum od razu nam wmawia jaki to %^& system mamy, to trudno nie nabrać uprzedzeń.Zachowujesz się jak jakiś uprzedzony do ludzi moderator.
Z 50/1.4 możesz mieć trochę racji (ale tylko trochę - jest/bywa miękkie na 1.4, ale mydło przy f/4 to jest twoja projekcja), ale cała reszta zdradza, że mamy do czynienia z trollem.
Możesz. A ja mogę wyrazić swoje zdanie o twoim zdaniu.To, że jestem tu od przedwczoraj nie znaczy, że nie mogę wyrazić własnego zdania które nikogo nie obraża a jest jedynie zdaniem na dany temat.
No przecież nie jest. Canonowska pięćdziesiątka trafia ze wspomaganiem z lampy ;-)poruszam problem ostrości i oszukiwania innych twierdzeniem, że ( już któryś raz z rzędu ) canon 50/1,4 jest taki sam jak nikkor 50/1,4 Af-S
Trzymam cię za słowo.koniec obrażania Waszych świetnych szkieł - nie będę sie już na ten temat wypowiadał
Żeby się napić piwa nie trzeba od razu kupować browaru.Ja poszedłem o krok dalej i przynajmniej sprawdziłem na własną rękę czy faktycznie konkurencja ( teraz już nie ) oferuje podobny sprzęt.