Pokaż wyniki od 1 do 10 z 337

Wątek: Dlaczego sprzedałe(a)ś?

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar Thunder
    Miasto
    Krotoszyn

Domyślnie

Canon A60 - nie sprzedałem

Konica-Minolta D5D - sprzedałem bo po roku użytkowania nic nie straciłem i wymieniłem na Sony A100

Sony A100 - sprzedałem bo trafiła się okazja w dobrej cenie kupić Canona 30D

O szkłach w systemie KM/S nie bede sie rozpisywal bo sporo tego było a pewnie mało kogo na tym forum interesuje. Powiem tylko ze KM/S ma niezle perełki w optyce za niezla cene

Canon 30D - posiadam aktualnie i pewnie jescze kilka miesiecy pouzytkuje

18-55 - sprzedałem bo jak na dekielek zajmował za dużo miejsca, a tak na poważnie to za cene która kosztuje jest to nizle szkielko zwlaszcza po przymknieciu, ale odkad mam Tamrona 17-50 nie bylo dla niego miejsca w torbie.

24-85 - sprzedałem choć było to całkiem przyjemne szkielko ostre juz od pelnej dziury. Bardzo przyjemny zakres na pelna klatke, mi jednak brakowalo szerokiego kata i swiatla.

50/1.8 - posiadam praktycznie nowy egzemplarz ktory na dniach trafi pod mlotek, na pelnej dziurze mydelko ale po przymknieciu jest bardzo OK, czasami nieprzewidywalny AF. Odkad mam jednak 85/1.8 piecdziesitka lezy w torbie i sie kurzy. Jezleli bede czul niedobor w tym zakresie pewnie postawie na 50/1.4
    Ostatnio edytowane przez Thunder ; 12-12-2007 o 00:06
    Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

Uprawnienia umieszczania postów