Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Matówka i lustro w 400D

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar jceel
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez k4cper Zobacz posta
    to co Ty masz za torbe..? ;p ja oczywiscie radziłbym Ci nie bawić się w domowym zaciszu tylko gonić do serwisu bo i po co ewentualne większe szkody..
    Lowepro Rezo TLZ20.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Mnie uczciwosc daje komfort przy goleniu.Co Ty kombinujesz?Do serwisu z uczciwym opisem zdarzenia.Pozdrawiam.
    Po prostu nie chcę, żeby moje wyciągnięcie latającej matówki ze środka było potraktowane jako "grzebanie" w aparacie na własną rękę. Wiadomo, że serwisy mają często odmienny pogląd na rzeczywistość. Z drugiej strony wypadająca matówka przy tak słabym uderzeniu sugeruje, że to albo rzeczywiście wyjątkowo kruchy sprzęt jak na dSLR albo coś z nią jest nie tak.
    Ostatnio edytowane przez jceel ; 11-12-2007 o 02:22 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec
    Miasto
    kraków

Domyślnie

..no cóż, może to wina takiego traktowania sprzętu jak w tym temacie: http://canon-board.info/showthread.p...ht=traktowanie
    zanim trafił w Twoje ręce..
    hmm ja uwazam, że mojemu 400d nie powinno sie nic stac gdyby spadl z wys. 50cm w torbie, bo w mojej naneupro leży sobie mięciutko a i bez zadnych luzów, ale próbować nie będę..
    tak czy owak życzę jak najszybciej naprawionego sprzętu

Uprawnienia umieszczania postów