Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 75

Wątek: Canon 24-70L

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

a tak wogle to moze niech Vitez nam sprzet kupuje? on ma szczescie i wszystko mu dziala jak nalezy bedzie zastepowal ludzi od weryfikacji jakosci w fabrykach canona

Bywalec
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

A juz mialem wszystko ustawione tzn.24-70 L z USA mialem miec za 3 tygodnie.Jeszcze jedno pytanie Canon naprawdez z tym nic nie robi i olewa klienta,czy nowe sztuki ktore wypuszcza sa juz poprawne.Wiem ze to moze bardziej jakies dywagacje niz pytanie,ale powinien cos zrobic z takimi szklami jakimi sa L.

Kto z grupowiczow ma ta L i jest z niej naprawde zadowolony i nie zaluje wydanych badz co badz duzych pieniedzy.

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robsonikus
    Kto z grupowiczow ma ta L i jest z niej naprawde zadowolony i nie zaluje wydanych badz co badz duzych pieniedzy.
    Już o tym pisaliśmy wiele razy - długoogniskowe eL-ki nie sprawiają z zasady żadnych problemów. Problem jest wyłącznie ze szkłami szerokokątnymi.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    Problem, a nie słowo, stał się "poularny". I to wcale nie tylko po ostatnich publikacjach w Foto! Wszyscy na świecie o tym półgębkiem mówią. Półgębkiem tylko, bo profi na ogół są związani z jakąś konkretną firmą i nie wypada, lub nie wolno im paskudzić we własne gniazdo.
    Na tej zasadzie pewien ekspert z którym korespondowałem prywatnie zerwał ze mną kontakt jak go poprosiłem o zgodę na publikację jego uwag
    Trzeba przyznać, że to jednak chyba trochę paniczna reakcja. Sugerowałoby to np. istnienie zmowy - "jest źle, wszyscy o tym wiedzą, po co o tym mówić, i tak lepiej nie będzie, więc po co sobie komplikować życie - a biznes niech się kręci"?
    Przecież nigdy (rzadko) się nie podaje personaliów, lecz zwykle powołuje się przy podawaniu argumentów na anonimowego "eksperta w temacie". Jeżeli argumenty eskperta są zasadne to i tak kiedyś wypłyną na światło dzienne. Nie żyjemy przecież w średniowieczu.

A co do ekspertów, to zawsze można powiedzieć, że wiedzę uzyskano jeszcze z innych źródeł. O ile to prawda

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    a tak wogle to moze niech Vitez nam sprzet kupuje? on ma szczescie i wszystko mu dziala jak nalezy bedzie zastepowal ludzi od weryfikacji jakosci w fabrykach canona
    Nieglupi pomysl ... 17-40 4L tez mi smiga

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

no wlasnie 17-40 mi rowniez smiga, wiec 24-70 ma wieksze ogniskowe czyli teoretycznie powinno byc lepiej...
    Dzieki Arkan ze poruszyles temat bo z 24-70 nie chce rezygnowac... poprostu trzeba go bedzie gruntownie sprawdzic, a kto wie moze juz za pierwszym razem trafie jednego z dziesieciu .... trzeba szukac i dac sobie szanse

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    a kto wie moze juz za pierwszym razem trafie jednego z dziesieciu .... trzeba szukac i dac sobie szanse
    ..czego serdecznie życzę, a jak juz trafisz, to daj szybko namiary sprzedawcy i numer serii - może uda się powtórzyć sukces ;-)
    Pentax K-5 II, Leica M9

Bywalec
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Ciekawe czy np szansa na trafienie na dobra L 24-70 jest wieksza w USA niz np w PolsceCo wy o tym myslicie.Chodzi mi o bhphotovideo.com
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robsonikus
    Ciekawe czy np szansa na trafienie na dobra L 24-70 jest wieksza w USA niz np w PolsceCo wy o tym myslicie.Chodzi mi o bhphotovideo.com
    Pozdrawiam
    Ja bym bez możliwośći podpięcia szkła i zrobienia fotek testowych nie kupił tego obiektywu. Chyba, że wychodzisz z założenia, że jak będzie kiszka, to sprzedasz bez straty na allegro i bedziesz próbował dalej.
    Pentax K-5 II, Leica M9

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Question

Arkan, a mozesz gdzies wrzucic sample z tego 'walnietego' 24-70 allbo wyslac na @

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów