Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: uwaga na CYBERSTORE

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NIrVaNA Zobacz posta
    ... ale dobra nowina jest taka że już nigdy nikogo nie oszuka... sklep zbankrutował, oszukał sporo ludzi, ja na szczęście już dawno dałem sobie spokój z współpracą z tym punktem ... z mojej strony przeprosiny bo aż mi wstyd za cybera :///
    A pan Z. czy jak mu tam pewnie a za jakiś czas przytakuje hazana żądaniem usunięcia tego wątku, w którym jego, uczciwego przedsiębiorcę, oczernia się się i bezpodstawnie oskarża :-?
    Pełne otwarcie cyberprzestrzeni dla handlu stworzyło niestety pole do popisu wszelkiej maści palantom i drobnym cwaniaczkom
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    A pan Z. czy jak mu tam pewnie a za jakiś czas przytakuje hazana żądaniem usunięcia tego wątku, w którym jego, uczciwego przedsiębiorcę, oczernia się się i bezpodstawnie oskarża :-?
    Pełne otwarcie cyberprzestrzeni dla handlu stworzyło niestety pole do popisu wszelkiej maści palantom i drobnym cwaniaczkom
    No cóż, pupochronem dla Hazana i Forum byłyby jakiekolwiek dokumenty (choćby artykuł w prasie, itp.) potwierdzające szemraną reputację ex-właściciela CyberStore...
    Fotograf platoniczny

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów